Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
csapjál le pár száz rohadékot dühödben.. én mindaddig nagyon élveztem a játékot amíg a sztori tartott. Az első rész etalon.. a második már nem durranhat akkorát.. sajnos ez van, nem teszik minden mindenkinek. DL-t 4x vittem végig minimum DL2 is 4x és még most is csak 2 féle endinget láttam. Számomra amint vége a sztorinak a játék egy unalmas farmolás lesz... ha jön egy DL Following DLC szintű a másodikhoz is, örömmel vetem bele magam.
If Mama Ain't Happy, Nobody's HappyVédd a természetet!
-
BaLee
addikt
Erősödj még egy kicsit. Lvl 8 körüli karakterrel már 3 ütés egy olyan gre anomaly főboss. Simán lecsapható úgy is ha épp chase van. Ha utána meghalsz az meg már nem gáz mert a konténert utána már bármikor kinyithatod.
Amúgy szerintem nehezebb az éjszakai lopakodósdi mint az 1-ben. Rengeted a volatile, 1-1 survivor sense alkalmával volt, hogy 4-5-öt is láttam.
Kicsit könnyebb lesz meglépni a chasekből, ha már lesz paraglidered -
Atilla001
senior tag
-
Wesder
félisten
Lehet venni, csak nem olyan egyszerű, mint az első részben. Megcsinálsz 2 watcher küldetést ès maxos lehet bármelyik tár, mert tokenbe kerül, ha nem akarsz a városban keresgèlni. PK zombinál találtam már töltényt amúgy.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Attól függ hogy te hogy szeretsz játszani. Az áram ès tűz jó tömegre, mert terjed, illetve a robbanószerek, bár akkor csak nagyobb tömeg lesz a zaj miatt.
Szerk.
Mit èrtesz generic alatt?
Harpernèl van spèci katana meg karmok pl.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Azokat az elementál sebzèseket magad is fel tudod rakni a fegyverre. Èn fagy+áram, vagy tűz+ áram kombót szoktam használni.
Spectral Bat tud mèg olyat hogy nagyobb az impact statja, mint a többi fegyvernek a játékban. Jó messzire lehet vele csapni a zombikat.
Az ilyen nagyon-nagyon speckó fegyverek inkább fizetősek.
Lucile Bat a TWD packból tud extra bleedinget aplikálni.Szerk.
Pontisítok. Fuzetős vagy eventből szerzett fegyverek amik ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
Atilla001
senior tag
Van ami csoporton belül is kiemelkedő. Az egykezes gyors és kevés stamina kell. A 2 kezest én csak a sisakosokra használom, ami kegykezessel csak lepattan. 2 kezesre én katanát használom sokszor.. gyakorold ki melyik ami neked sebességre stílusra bejön.. nekem ez nagyon régóta bejön, DM nem a legjobb de a statok miatt hatékonyabb
[kép]Védd a természetet!
-
Wesder
félisten
A lènyeg hogy olyan prefixek legyenek a fegyveren amik a te játékstílusodhoz igazodnak. Minèl magasabb a rarity, annál több prefix van egy fegyveren. Összesen 5 lehet, ha a fegyver Exotic.
Ruhák is jók ha a fegyvert erősítik. Nekem csak olyan cuccaim vannak, amik 1H bladere adnak plusz sebzèst, így Hardon viszonylag minden könnyen legyőzhető. Egyesül a Goon, Demolisher ès Volatile variációk azok amik nem egy ütèsből halnak, ellenük kell harcolni még így is rendesen, de direkt így van balanceolva a játék.
Tök jó volt a glitch fegyver amíg tartott (mindent levert 1 max 2 ütésből mèg Hardon is) , de elvette az ember kedvèt a játéktól.
-
San398
őstag
Én is neki kezdtem vagy hússzor mire meglett. Indulj el ne törődj az idővel, nézd meg mely részeken hol lehet a legrövidebb úton menni. Mondjuk a cölöpökön meg csónakokon való ugrálásnál szidtam magamban a készítőt párszor
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Wesder
félisten
Tök felesleges a cheat engine, ha az ember szintet akar lépni. Sokkal barátibb a szintezès, mint az első részben. Nekem most kb 65000xp kell a következő szinthez, ami kb 4 storyküldetés, és igazából mär tök felesleges mert csak a dobókésre, meg íjra tudok pontot rakni, és egyiket se használom.
Jelenleg 4.25-ös szorzóm van Hardon, ha melóból hazaérek, megnézem hogy ez mit jelent Nightmare fokozaton.
Azért ilyen magas a szorzóm, mert talán az 5. NG+-t futottam nem rég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest