Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz SpazzMaticus #203 üzenetére

Nem tudom kiverni a fejemből, hogy nem egy ubisoft játékkal játszom, legyen az assassin creed vagy far cry.
    Egyelőre csak azt sem tudom megmondani, hogy ez jó vagy nem, bár én az említett játékokat kedvelem, csak nem számítottam rá, hogy hasonló lesz a lengyelek alkotása is.
    A szögletes térkép mintha az ac syndicate-ből lett volna átmeleve, aztán a tornyok megmászása helyett itt szélmalmokat foglalunk el a magasban ugrálva.

A grafika olyan amilyen, számomra abszolút nem az a kategória amiért siránkozni kéne, főleg mivel a tartalom alapján nincs is olyan érzete az embernek mint a cyberpunk esetében, ahol azt sem tudtad miért sírjál.

A parkour még smoothabb, már-már az az érzése van az embernek, hogy főhősünkre nem hat a gravitáció olyan kunsztokra képes.
    A harc érdekesebb, nem is igazán tudom megfogalmazni, de mások is szóvá tették, az első részben minden ütésnek szinte súlya volt, szinte érezted akármivel is harcoltál, itt meg kicsit olyan arcadeosabb, súlytalanabb lett az egész.

Ami engem meglepett, hogy még a mellékküldetések átvezető videói is igen pofásak lettek és ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül azok a morális döntések, amelyek elé állítanak bennünket akár még a mellékküldetések kis.
    Itt nem egyszerűen jó és rossz között kell választanunk, az még könnyű is lenne, hanem egy atomjaira hullott kaotikus világban kell megértenünk a szereplők motivációt, hogy ki miért tette azt amit és ezáltal nem egyszerű vki felett pálcát törnünk, vagy éppen szélnek eresztenünk.

Ami nekem a legkomolyabb csalódás az a skill system. Annak idején az álmélkodás sem fejezi ki megfelelően mit éreztem, amikor megláttam milyen képességeink lehetnek a dl 1-ben, kreativitás érződött minden egyes skillből, nem azok a sablonos ow játékokra jellemző vackok voltak, erre amit most kaptunk, hát nem tudom, a fantázia teljes hiánya.

Summázva, nem várhattuk, hogy ugyanazt kapjuk mint az első részben, kellett a változás, hogy ne dl 1,5 néven hívjuk, és aki képes megbarátkozni a kvázi far cryos beütéssel az sok órán át fogja benne örömét lelni.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés