- Nintendo Switch
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Richie:.
tag
válasz Szekkancspet #19 üzenetére
Hát jah, letölteni nem érdemes, mert kibasz*tt vastag könyv. Amiről hallottam még hogy jó, az a ''Cyberpunk''! Az ilyen matrix feelingű akármi. Na meg ez...
Szerencsére nekem olyan mesélőm volt aki keni-vágja ezeket és mindenben kézségesen segitett. -
Drizzt
nagyúr
válasz Szekkancspet #3 üzenetére
Akkor a szerepjátékos topicokra kellene rákeresned...
I am having fun staying poor.
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #21 üzenetére
Na sikerült megállapodnotok ?
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #21 üzenetére
Én azt sem tom meik meik !!!! Mindenesetre most már télleg vegyél vmit
-
Szekkancspet
csendes tag
Vajon van valami lényeges különbség a D&D 3. és 3.5. kiadása között?
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #15 üzenetére
Én (ha már vennék) ezt is JÓL megnézném ... hogy miért ? Mert Warcraft és azt sokan szeretik :
World of Warcraft: The Boardgame
Készen állsz arra, hogy felfedezd az Ezüstfenyő erdő misztikusságát, a Hófödte tájak hegyeit vagy a pestis romlottságát? Készen állsz arra, hogy a lerombold a csodálatos természetet és építs bátorságoddal, ügyességeddel, a szükséges eszközök összegyűjtésével, valamint a legendák emlékeivel és erejével? Készen állsz arra, hogy magaddal szembe állítsd olyan hatalmas ellenfél ellenállhatatlan akaratát, mint például Kel? Thuzad vagy az erős Nefarian? Ezeken kívül, készen állsz arra, hogy becsületesen vezesd híveidet és Azeroth dominanciáját? Lépj be Warcraft világába!
itt a leírása ... nem lehet rossz ... hogy miért ? MERT : warcraft (jah ezt már említettem) (speciel én még nem is warcraftoztam ... de mindeknki szereti) -
Boglya
senior tag
válasz Szekkancspet #15 üzenetére
A kézikönyvet fanatikusoknak csinálták, egyébként valahol biztos le lehet tölteni, de nem legálisan .
Jó hírem van: megtaláltam.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Nálunk úgy van, hogy egyik haverunk elvállalta a játékmester szerepet, vett egy dungeons and dragons szabálykönyvet, azt bemagolja és ír egy kis alapsztorit. Aztán mindenki választ karaktert és majd ő fogja irányítani a játék menetét, a többiek meg nyomják (persze ő is részt vesz játékosként is), kell a kocka meg a papír, cerka egyebek. Mondjuk h mikor lesz ebből valami, az rajta múlik , én elvagyok pc-s szerepjátékokkal is.
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #11 üzenetére
Mivel a D&D-ből játék is készült/készül (Dungeons & dragons online) ezért szerintem ezt érdemes megnézni.. Valamint mivel ez egy zűrös játék stílus vagyis könnyedén el lehet baszarintani mindenképpen olvassátok el a játékszabályokat, a story-t meg minden iet ... ha meg megvolt akkor csak LÁTATLANBAN a D&D-t ajánlom GOOD LUCK !!!
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #9 üzenetére
Hát nem ... és ugye mint mondtam ki is halltak szegények .
DE ha elmész vmi társosjáték VAGY játékboltba akkor biztosan találsz RPG (szerepjáték) típusú/stílusú társosjátékot amit akát többen is mint 5-en lehet ''tolni'' -
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #6 üzenetére
Természetesen RPG 8szerepjáték) típusúak
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #6 üzenetére
PONTOSAN !!!
-
bigman00
tag
Igazából én ismerek ieneket de azok könyvel működnek ....
Lásd: Van egy könyv (oan mint vmi regény) kell hozzá kovka meg papír meg minden iesmi ... De ezek sajna már kihaltak a 80-as években Nekem is csak kettő van .. 8ill a báttyámé volt ) és én egy két éve kattantam rá de rá kellett döbbennem hogy akármennyire is poén .. a könyvesboltokan már nem kapni ieneket (ezeket szerintem nem is nagyon lehet csapatostul jáccani .. szval alapvetően ezek nagyon nem társasjátékok) persze valszeg vannak ien típusú társasok is de én sajna ienről nemrudok -
bigman00
tag
JAH Akkor ne is halgass rám
-
bigman00
tag
válasz Szekkancspet #1 üzenetére
A Fable és az Oblivion (Fable: The lost chapters, Elder scrolls 4 : Oblivion) szerepjáték ? (RPG... akkor az nem ? ) Na ha igen akkor ezt a kettőt mindenféleképpen teszteljed le ... Ez a két játék felülmúlhatatlan ezen az ''elhanyagolt'' téren ....
-
Szekkancspet
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni szerepjátékozni néhány barátommal, de nem sikerült még eldöntenünk hogy pontosan mit. Nincs túl nagy tapasztalatunk ezen a téren, márpedig ahhoz, hogy okosan dönthessünk, nem elég az, amit a hivatalos oldalakon össze tudunk olvasgatni a különböző játékrendszerekről. Mint akármilyen más területen, itt is tapasztalatra van szükség a jó döntéshez, de mindent végigpróbálni nyilván nem tudunk, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy mások tapasztalatára támaszkodnánk. Ebbe a topicba olyan emberek véleményeit várnánk a különböző szerepjáték-rendszerekről, akik már több játékot végigpróbáltak, és rendelkeznek valamilyen összehasonlítási alappal. Leginkább a dungeons & dragons után érdeklődnénk, de természetesen nyitottak vagyunk minden más iránt.(Ezért nyílt a topic)
Tehát, föltéve a kérdést, mivel érdemes játszani, és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest