Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
jó hangulatú, érdekes világú, rohadt nehéz játék. classic nehézségen elpicsáz kb bárki. szerencsére van explorer mód, amiben tudod állítani a saját és az ellenfél sebzését is. amúgy tuti nem szenvednék vele. nem vagyok elég ügyes hozzá.
Peace is a lie, there is only passion...
-
janeszgol
félisten
Az ilyeneket miért nem tudják mobilra kiadni? Ezzel a graffal és tartalommal. Simán jó lenne.
-
donki
senior tag
1. A világ közepes méretű, de a méreténél sokkal nagyobb távolságokat kell megtenni, mert (áthatolhatatlan) patakokkal, kerítésekkel labirintussá van alakítva. Ha a térképen kinézem, hogy hova akarok eljutni, nem tudhatom, hogy milyen irányba kell elindulni, melyik ösvény vezet végül oda. Mindehhez lassú sebesség is társul, hogy teljes legyen az "élmény".
2. A normál nehézségen felül van egy explorer mód, ahol a sebzést és sebződést lehet állítani. A sebzésemet hamar a kétszeresére állítottam, így már csak 20-30-at kellett belecsapnom egyes kutyaközönséges ellenfelekbe, hogy elpusztuljanak. Hozzáteszem, hogy az ellenfelek kite-olnak minket. Menekülnek, majd villámgyors roham nagy sebzéssel, menekülés sebzés stb. Tehát a 20-30 csapás, ami alapjáraton is unalmas, csapások közti üldözéssel van tovább fűszerezve. Azt ne felejtsük el, hogy a szörnynek viszont nincs szüksége 20 csapásra, ő kettővel is elpusztít minket.
Huszadik szinten, jó páncéllal és fegyverrel kb. olyan érzés a harc, mint más játékokban, teljesen normális. De amíg oda eljutunk, az kínszenvedés.
Összegezve gondolataimat, el nem tudom képzelni honnan rántották elő a sok pozitív értékelést.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB