Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Vidik alapjám elég komoly is lett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
myckey
veterán
Reddit is pörög , Steam is...megugrott a látogatottság/user szám eléggé.
Oriic is magára talált
Az UE 5 hatalmas látványt, hangulatot teremt...akár valami mozi. Meg kell tanulni a harcrendszert, Tenkaichi Budokai játékosoknak ismerős/ kánaán.
Én is Classic kiosztással megyek.
180+ karakter, egyediek...( ha "al" is ), pofás menü ( pláne a story map tetszik ), igazi Fanservice dolgok is akadnak. Enciklopédiában az ikonikus/jellemző gesztusok, beszédek, öltözékek stb...egymással kommunikáló karakterek a menüben ( hangulathoz ad, és értékelhető ).
Aztán ami remek, hogy más fordulatot lehet adni az ismerős történetnek. Mi lenne HA...ez jó dolog a játékban. Érdekes.De majd pofozni kell !
Hiányoljuk a karakter testreszabásánál a nagyobb szabadságot...öltözék, kiegészítő, aura blabla, szal nem pont úgy, ahogy a VJump
( japósok tudják ) leközölte.
Pályák, ikonikus mapok hiányoznak...de a karaktereket is lehet bővíteni, plusz a Story is lehetne több, jóval több.De az " alap " eléggé faxa ! Remélem alakul még.
55 Eur most az alap kiadás. Igazából a deluxe meg az Ulti sem kötelező...DLC-k jók lesznek, de ráér még. A többi is beszerezhető külön-külön, hatalmas extra nincs.
Jah ! Ami tökön szúrás...2 tucat muzsika, pézért vehető. Klasszikus DB zenék. 2 külön csomagban. Sajna...értem a jogokat meg a díjakat...de alapból nem low budget game.
szrk
meg persze bugok akadnak...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
BoneDragon
veterán
Tegnap elvittem vegeta great ape formig. Ott felmerült bennem, hogy én vagyok béna vagy ez DS szintű boss.
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #5 üzenetére
Big Monkey Vegeta kapcsán már memek egész hada látott napvilágot...
A játék helyenként nehézséget tartalmazhat, pláne ha a játékos kihagyta a training mode-ot. PvP még kutyább lesz, de a további PvE is tartogat meglepetéseket.
De egyébként...akkor a tuti, ha kitanulja az ember a dolgokat, ráadásul nem is kell a rejtett kombinációkra gondolni, az cask hab a tortán.Kell a gyakorló
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Busterftw
nagyúr
En inkabb felemas revieweket latok, a legnagyobb gond az, hogy egy csomo sztori skippelve van?
-
myckey
veterán
Steamen és Metan is elég jól áll a game, a számok meg magukért beszélnek....
DBZ sztori megy, több karakterrel.De azt írtam is, hogy még lehet hova bővíteni, mert a DB, a DBGT, 6-7 Universe etc...
szóval lehet mihez nyúlni, akad hézag.szrk
Nem sztori orientált game, harc központú...( nem ez adja az élményt )[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz BoneDragon #9 üzenetére
videogamedunkey videojaban volt peldaul Dodoria, aztan a kovetkezo scene mar az hogy Vegeta repul el, harc meg nem volt.
Ilyenekre gondolok. -
myckey
veterán
válasz Busterftw #10 üzenetére
Ebből sok dolog nem jön át...
Olyan akad, hogy bizonyos jelenetek állóképekben, " kártyákban" vannak mutatva. Például.
Nem minden elem szerepel benne a sztoriban, olyan is van. De még nem játszottam végig...Mindenesetre szólni kell annak a raklap játékosnak, hogy felemás lett a program, mer a ....
ez hülyeség...Nem ez jön át, köszön vissza az ált. fogadtatásból.Szrk
Ott a Kakarot, az eléggé sztori orientált.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MS16K2 Laptop i7-7.gen 16/1Tb
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
- Dell Latitude 5300 touch - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill. számla, garancia
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest