Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Úgy érzem nagyobb a fesztivál a játék "woke"-sága körül mint amennyit a valódi játékmenetről tudnak az emberek. Engem csak a karakterek rohadt nagy feje zavar. Remélem nem lesz béna az írás.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
doooo
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Annyira unalmas ez a kicseszett "woke"-ozás olyanoktól, akik szó szerint életükben nem játszottak egy játékkal sem. Abszolút semmit nem ér a szavuk. Semmi ráhatásuk nincs semmire sem (hisz sosem adtak pénzt egy játékért sem), és persze csupa bullshit az egész. Például ennél a szériánál is. Az előző résznél konkrétan semmi nem lehetne "woke"-abb az ilyen idióták felfogása szerint. De ugyanez megy a jelenlegi, teljesen kitalált Ubisoft-botrány esetén is. Nonszensz.
(Bocs amúgy, nem konkrétan neked szól ez.) -
cucka
addikt
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Napokban volt erről hír, aki játszott már vele, azt mondta, a játékmenet kb. God of War, a hangulat pedig inkább a Marvel.
Szóval nem tudom, ki volt a célcsoport itt, mert nem a dragon age rajongótábor, az biztos.
A Bioware-nél más a Mass Effect Andromeda-nál is tisztán látszott, hogy igazából fogalmuk sincs arról, hogy miért szeretik a játékaikat, miben erősek, és kik az ő célcsoportjuk. (Vagy tudják csak pont leszarják, ez a másik eset)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Immolatiel
kezdő
Lebutított, béna gameplay, kicsinált csapatmenedzsment... még az ideológiai fertőt félretéve is egy zsák szemétnek tűnik, abszolúte méltatlan a Dragon Age névre.
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
2 éve játszottam végig, mert anno abbahagytam hasonló vélemény miatt. Igen a sztori nem lett befejezve, gyengébb is az előző részekhez képest, párbeszédek is bénábbak, de neki van a legjobb gameplaye és a grafika is gyönyörű mai szemmel. Szerintem egy próbát megér, én kimaxoltam.
-
Plata
félisten
válasz BoneDragon #19 üzenetére
Próbáld ki a Mass Effect Legendary változatot.
Szerintem nagyon jó. -
cucka
addikt
A Legendary Edition tényleg jó, de az 15 éve kiadott sikerjátékok remaster-je.
Akik annak idején Mass Effect trilógiát csinálták már rég nincsenek a Bioware-nél.És ha már legendary, ott is bejött az álszentkedés, mert muszáj volt nekik átszerkeszteni azokat az átvezetőket, amikor az eredeti verzióban beszélgetés közben végig Miranda seggét mutatja a kamera.
Tudom, apróság, a játékot nem rontja el, de akkor is, most ezt miért kellett, ettől jobb lett bárkinek?[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Még ha el is tekintünk attól, hogy a legtöbb karakter khm.."elég fura" lesz, és jó eséllyel bármilyen heteroszexuális jellegű románc eldugott miniquestként vagy negatív döntésként lesz beállítva.
De még akkor is ott van az, hogy minden alapján amit eddig láttam a játékról, a szerep szót el is felejtjük, és valami egy gomb püfölős hülyegyerek játékot csináltak belőle superhero landingekkel
gondolom sztori lineáris, a valszeg alapból kevés döntési pont jobbjára kamu, mert nem befolyásol semmit, a szintlépés meg annyi, hogy eloszthatsz pár pontot és kész.
Ne legyen igazam....Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
félisten
-
Plata
félisten
válasz Plazmacucci #27 üzenetére
A játékban a harc sem olyan mint az előzőekben,inkább hasonlít egy akció játékra sem mint szerepjátékra.Felejstd el az előző játékokban szereplő dolgokat,nincs taktika és nincs harc közben megállás,nem nagyon tudod irányítani a csapattársakat sem.
Most épp a Dragon Age 2-t tolom újra,itt például állandóan megállítom a harcot és én adom meg a csapattársaknak milyen képességeket használjanak és kit támadjanak.
Hát azt elfelejtheted.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Semmi jót nem várok én már ettől, dead on arrival lesz szvsz, Bioware megy a levesbe.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
aktív tag
1988 óta játszom. kb 500-600 játékom van steam+gog+epicen, nem tudom, hogy ez jó vagy kevés. így én kifejezhetem anti-wokeságomat?
szerintem elfér egy ilyen hozzászólás is a többi között, aztán majd a moderátor cenzurátorok eldöntik, hogy ők is így gondolják-e.
az első részt imádtam, többször végigjátszottam. a második nagyon le volt butítva. nem számított mikor mit döntesz. az inquisitiont is végigtoltam, nem volt rossz, de az első vitt mindent.
nekem a karaktergenrálásnál elcsúszott ez a game. nekem ez undorító és nem is vagyok hajlandó pénzt adni érte, mert nem akarom, hogy erősödjön ez a trend. és igen, el tudom dönteni ennyiből is. meghagyom a rendkívül népes modern audiencenek ezt a játékot.
na megyek, mert vár Drova-ban valami patkány kaliberű ellenfél, hogy legyalázzon.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
Gothmog
senior tag
Azoknak, akik (szerintem is joggal) a Bioware-t síratják: az Archetype Entertainment alapvetően olyan fajsúlyosabb régi Bioware arcok fejlesztőcége, mint James Ohlen (BG2 és NWN, KotOR és DaO lead designer) vagy Drew Karpyshyn (ő volt pl. a KotOR1 és a Mass Effect 1-2 fő történetírója). Fejlesztés alatt álló címük az Exodus.
Valószínűleg a mai trendek miatt ebből sem fognak kimaradni olyasmi dolgok, amely itt többeknek nem nyerte el a tetszését (manapság, ha nem teszel bele ilyet/nem lesz ilyen szereplő, természetesen csakis pozitív szerepkörben, főleg ha várhatóan nagyobb, sokakat érdeklő címről van szó, akkor könnyen megeshet, hogy betámadják a fejlesztőket/kiadót, lejárató kampányt indítanak az e téren aktivizmust kifejtő szervezetek stb.). Viszont a fejlesztői névsor alapján tisztes történet, élvezetes játékmenet lesz várható az alkotástól, és szerintem ez a a lényeg.
Nekem sem tetszik az új trend, ám ha nem próbálják erőszakosan lenyomni a torkodon, csak lehetőségként vannak ott a játékban, és a játék amúgy jó, akkor én simán átsiklok felettük. Ld. pl. BG3, amit iszonyat élveztem, fantasztikus játék, annak ellenére, hogy a férfi karakteremnek konkrétan minden férfi csapattárs, kivétel nélkül felkínálta magát benne egy kis "sihuhuzásra". Viszont ott volt, hogy elutasítod és ennyi, felejtődött a téma. (Kivéve Gale - róla emiatt születtek is mémek -, de az bug/valami gikszer volt, amit tudtommal javítottak.)
Más kérdés, hogy nekem az új DA nagyon nem tetszik az eddig látottak alapján, biztosan kihagyom (mint ahogy az ME3 óta minden új Bioware alkotást passzoltam), de ebben a woke/antiwoke stb. vonal csak nagyon marginálisan befolyásol, nem ez a fő ok (de még csak a másodlagos és harmadlagos sem), amiért passzolom majd.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Fitzgerald
veterán
Én már régóta nem nedvesedek Dragon Age-re vagy BioWare-re úgy általában, és bevallom őszintén hogy még a minden szempontból kiváló BG3-at sem játszottam végig, kb. 100 óránál járok. Ez meg egy már ránézésre is középszerű játék, amiért még a saját fejlesztői sem igazán lelkesednek = valószínűleg sosem fogok vele játszani.
-
rubkrisztian
újonc
Ha game passbe be kerül akkor adok neki egy esélyt de addig inkább csak annyit mondok hogy a gameplayek meg a marketing kampánya nem győzött meg.
-
Feri1984
tag
válasz rubkrisztian #38 üzenetére
nem lesz benne denuvo....
-
judas13
addikt
Még ki sem jött, de már temetik egyesek. Azért én kivárom még a végét ha lehet. Vagyis a kezdetét
Emlékszem anno, amikor a The Last of Us s2 kapott előre hideget, meg ügye főleg meleget a vélt vagy igaz - akár valós botrányok, féligazságok, sejtetések és egyebek mentén. Aztán csak játéktörténelmet írt, adaptálják mint látjuk a mai napig...Dragon biztos nem fog történelmet írni. De kapjon egy esélyt, és egy hét múlva már okosabban törhetjük is majd pálcát a feje felett.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Feri1984
tag
Nézd a két asztali konzolon 2k előrendelő volt.
Gépigény elég magas.Vagy ezért vagy azért mert már a kiadó is letett a sikerről de már a denuvo védelmet sem vették meg rá ami talán 25k dollár havonta.
Én még emlékszem arra a cikkre amiben részletezték hogy megjelenés előtt hetekben kapjuk majd sorra a társ npc-k bemutató videóit,helyszinek videóit.Hát ezeket valahogy nem látom.5 napra van a megjelén és semmi hype.
Kíváncsian várom én is ezek és a woke vonat ellenére.De az a sanda gyanúm,hogy nagyon jól tudják mit csináltak és az kevés lesz.Ezért is nem költenek a reklámra/védelemre.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Míg a TLoU2-t egy olyan stúdió fejlesztette amelyik nagyjából sosem nyúl mellé, és a játék azért összességében nem veszítette el az identitását, illetve sikeresen újította meg a jól ismert játékmechanikákat, addig a BioWarenek nagyjából semmi nem jött össze már lassan egy évtizede. Az utolsó értékelhető játékuk pont az előző Dragon Age volt, és már az sem aratott egyöntetű sikert. A talent már réges-régen lelépett a cégtől, a BioWare mellett egyéb, egykor nagynevű stúdióknál is láthattuk hogy az ilyesmi mit szokott eredményezni. Szóval valahol jogos a darázás.
Arra is készüljön fel mindenki lélekben, hogy az EA manapság az összes olyan játék esetében villámgyorsan dobja a supportot, amelyik nem lesz kritikai-vagy ez elvárásaikat megugró anyagi siker. Viszont legalább 60 euróról indul a játék nem 70-ről, úgyhogy ha bekövetkezik amitől sokan félnek, legalább csak 60 eurónak kell majd integetni...de ne így legyen.
-
Vistaboy
veterán
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy eddig minden Dragon Age epizódot megvettem, többször is végigjátszottam - még a DA2-t is -, de ez most valahogy nem fogott meg. Lehet, hogy öregszem. Ettől függetlenül később, ha majd egy akció keretében olcsóbb lesz, talán megveszem, mert kíváncsi vagyok a sztori folytatására, de jelenleg a Horizon Zero Dawn remaster jobban izgat, mint ez. Pedig azt is kijátszottam már ezerszer...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nubreed
veterán
válasz Fitzgerald #44 üzenetére
"A talent már réges-régen lelépett a cégtől"
Így van, a talent egy része már az Exoduson dolgozik, azok akik régen a Mass Effecten dolgoztak a Bioware -nél. Ez már most, az eddig látható infók és videók alapján valami ultra brutál jónak látszik és ígérkezik. Nagyon rég nem rajongtam/vártam ennyire semmit, mint ezt. De szerintem minimum még 4-5 év mire ez kijön.
[link]
[EXODUS | “Become The Traveler” Cinematic Trailer]We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Vistaboy
veterán
Na, ezért a játékért viszont nem fogok sajnálni 70 eurót, sőt, még akár 100-at sem, ha legalább olyan jó lesz, mint a Mass Effect trilógia volt. Az eddigi bemutatók alapján messze a legígéretesebb cím, reméljük, nem fogunk csalódni benne.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
judas13
addikt
Remélem nem jönnek be a megérzéseid - ahogy nyilvánvalóan te sem erre hajtasz. Kb tíz éves várakozás után nagyobb hype is jöhetne, jöhetett volna igaz. Habár lehet, hogy éppen ezért nincs az. Már mindenki nyugdíjba vonult
rubkrisztian
7-es már nagyon jó lenne, de 6 lesz az szerintem is. Itt nem bánnám ha tévednénk.
Fitzgerald
Naughty Dog menetelését talán nem volt szerencsés hasonlítani a folyton akadozó és magára (szinte soha) nem találó BioWarrel igen. Csak magát a minimális bizalmat próbáltam érzékeltetni a most megjelenő játék felé. De ahogy látom az simán megvan itt kivétel nélkül. Csak sokan nem akarnak - érthetően - eleve magas elvárásokkal indítani, nehogy utána nagy koppanás és csalódás legyen ez az egész.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
podtibi
senior tag
Szakadjak meg, de ez lehet még jó is. Már csak az a kérdés hogy a woke és mindenféle a nemiidentitás volt fontos a párbeszédekben vagy tényleg megirták az egészet rendesen.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest