Új hozzászólás Aktív témák

  • Stefi_dzsi

    tag

    Sziasztok!

    Évek óta Digi előfizető vagyok, most 100/100 netem van, közvetlen kábelen jön, nincs szolgáltatói eszköz.
    Az utóbbi héten valahogy vacakol az net elérés. A routerem folyamatosan eldobálta a pppoe kapcsolatot, amit néha néha összeszedett újra, de esetlegesen 2 perce vagy fél napra. Ill. a kapcsolat nélküli idő is változó volt. (Az hogy újraindítottam, áramtalanítottam nem változtatott ezeken.)

    Persze felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták dugjam közvetelnül a gépre, ha úgy sem megy hívjam őket újból.
    Tegnap este átkábeleztem, hogy közvetlen PC-n legyen, de 2 percnyi csatlakozás után eldobta magát 651-es kóddal. És nem is csatlakozott újra, hiába távolítottam el és adtam hozzá megint a hálózatot.
    Ekkor újrahívtam az ügyfélszolgálatot, ahol csak annyit tudott mondani, hogy csatlakozva látja az eszközt. És azt is megmondta, meddig volt rajta a router és mikor léptem fel a géppel. Az ő oldalukon látható "aktív kapcsolat" ellenére a két említett időpontban egyik eszközömön keresztül sem jutottam nethez...

    (a telefonbeszélgetés után újraindítottam a gépet, akkor fellépett a netre, de kb. egy óra múltán eldobta)

    Mivel két eszköz sem tud a kábelen keresztül stabil nethez jutni, feltételezem, hogy mégis Digi oldalon van a hiba, így kértem a szervizes kolléga látogatását.
    Mire számítsak ha kijön a szerelő? Rámhúzzák, hogy nálam van gond? Ha igen mit kéne csináljak, hogy újra működjön minden?

    Köszönöm előre is a tanácsokat.

    (szerk: amíg ez megírtam volt net, mire befejeztem, megint eldobta magát 691-es kóddal, természetesen a felhaználó és jelszó időközben nem lett elírva. Aztán harmadikra csak csatlakozott...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák