Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    Több hónap várakozás után végre sikerült megszavaztatni a társasházzal a betelepülést, társasházi nyilatkozat kitöltve, az infrastruktúra a ház előtt hónapok óta üzemel.

    Csütörtökön személyesen vittem be a kitöltött nyilatkozatot a DIGI váci úti központjába ügyintézővel alá is írattam, hogy átvették. Megkérdeztem tőle, hogy lehet-e szerződést kötni, mert a területileg illetékes üzletkötőjük azt állította, hogy a nyilatkozat nem elég, amíg nincs megrendelés nem építenek ki semmit. Erre az ügyintéző azt mondta, hogy mivel a társasházban még nincs kiépítve a hálózat (micsoda meglepetés) így a cím nem szerepel az adatbázisban és erre szerződést sem tud felvenni/kötni, de nem tudta cáfolni sem azt amit az üzletkötőjük mondott. Viszont hivatkozott valamiféle engedélyek beszerzésére, hogy az 2-3 hónapig is tarthat. A hálózatuk a ház előtt az oszlopon készen van, működik.

    A kérdésem az lenne, hogy akkor most mi a fészkes fene van van? A UPC tavaly a társasházi nyilatkozat kitöltése után 3 héttel betelepült, senki nem kötött velük előre előfizetői szerződést, a DIGI-nek ráadásul csak lég kábeleznie kell (a UPC alépítményből állt be).

    El nem tudom képzelni, hogy miféle engedélyekről beszélt az ügyintéző, illetve hogy miként képzeli az üzletkötő a szerződést, ha cím hiányában nem lehet még előszerződni sem? Kit kéne felhívni, hogy egy 54 lakásos társasházat végre bekábelezzenek, ha már minden létező papír ki van töltve?

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák