Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Ribi #96035 üzenetére

    Panaszkodik a rák, mit kell mindjárt megsértődni? Én csak azt mondtam, hogy szerintem a GR70 egy picit magas követelmény ahhoz, hogy esetleg olyanoknak is lehetőségük legyen találni egy jobb tárgyat, akik ritkábban játszanak.

    Miért, szerintetek azok még egy hangyafingnyi esélyt sem érdemelnek Primal Ancient cuccra, akik nem akarnak a Leaderboard tetejére felkerülni? Ugyanúgy megvették a játékot, ugyanazokra a tartalmakra kell jogosulniuk, mint a többieknek. Ha fizetősek lennének a Primal Ancient cuccok, akkor nyilván nem idegeskedne az, aki nem akar érte fizetni, hogy nem kapja meg. De ha már egyszer valaki megvette a játékot, ne legyen tartalmi korlátozás rá, csak mert neki kevesebb ideje van játszani, mint a "nagyoknak".

    De részemről befejezem, mert mindig csak a kötekedés megy, pedig nem mondtam semmi rosszat. Engem úgysem nagyon fog érdekelni a S10, mert jön az Andromeda, úgyhogy peace, nem akarok flamewart indítani.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák