Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Thrawn #92174 üzenetére

    Én is kipróbáltam valamelyik nap amit linkeltél. Nekem sem jött be. Stonesinger GR72-őn vagy az 5-ik támadásomnál feküdt meg, pedig időzítettem a CoEhez meg minden. Szedett vetett cuccokkal GR65 még egész jó volt nekem. Persze ez a build nagyon távol áll tőlem, lehet én vagyok béna hozzá.

    Úgy vélem annak jó a build, aki hozzászokott, hogy support. Mászkál az ellen között, nyomogatja a gombokat amikor kell.
    Néztem több hasonló buildet, és amit nem értek: minek primary skill? F+Rt nem kell fenntartani. Nem sebez sokat amúgy sem. Hatred nem fogyik, nem kell visszatölteni. Ráadásul használat esetén nullázhatod a Sharpshootert.

    (#92172) KubanitoS: egyetértek. GR75 nekem is UEvel volt meg szezonban. Igazából az egész szezont (amíg játszottam) vele vittem végig. GR, TX rift, bounty, kis átalakítással mindenes. Remélem a TXIII-at is lehet vele majd normális tempóban farmolni. De még nem tudom, ezzel indítok-e az új szezonban? Túl régóta vagyok a Multis DHval, és úgy látszik nem is lesz normális alternatívája a DHnak. LoN nem érdekel, Mara és Shadow nem mindenes. Ez a 2Shadow/2Mara kipróbálni érdekes volt, de kb. ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák