Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Grafirka #91511 üzenetére

    Gyakorlatilag az összes class egyforma ilyen szempontból. Mindegyik a kiválasztott saját class-setje köré építi a karaktert és úgy állítja be a skilleket, kiegészítő legendary itemeket hogy támogassák a class set által adott tulajdonságokat. Az, ha nem haverod húz fel 70re, hanem magadtól fejlődsz szinte semmit nem jelentett volna a játék megismerése szempontjából, mert lvl 1-69 és lvl 70 totálisan másképp néz ki. Más statok vannak az itemeken, értelmes set ami ad is damaget csak 70en van, T10 nehézség (és Greater rift) csak 70en van.

    Ha a lvl 70es játékot akarod megismerni nulláról az nem lesz egyszerű, mert az évek során rengeteg mindennel bővült a játék. Én azt javaslom nézz ki magadnak egy class és build kombinációt, amit már valaki más megálmodott és azt próbáld meg elérni. 0ról magadtól építkezni nehezen fog menni és ahogy a hozzászólásaidból látom türelmetlenebb vagy annál, mint hogy próbálgass dolgokat napokig.
    Javaslom az icy veins oldalt: Solo endgame buildek

    Nagyon részletesen leír gyakorlatilag mindent a buildekről. Miért melyik itemet, skillt, rúnát használja az adott buildben. Ha egy ilyen guide-ot elolvasol nem nehéz megérteni, hogy miből is áll az adott setnek a működése. Onnantól már csak az itemek beszerzése, rollolása a cél és begyakorolni a játékmentet vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák