Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz Gorneck #86304 üzenetére

    Amiota kocka recept van, azota szerintem az a jo megoldas, hogy ami set cucc, az Kadala/Grift/rift, ami meg legendary, azt pedig sargabol kockaban megcsinalni.

    Ez a reforge, meg szerintem a legnagyobb baromsag, egy rakas alapanyagot elkoltesz ra es lehet a 88.adik sem lesz olyan, amilyent szeretnel. A sima tekeresnel is sok probalkozas, mire az jon, ami kell, es az csak egy tulajdonsag, egy targy.
    Teljes random ujratekeresenel meg 6/7 affix van, aminek passzolnia kell (egy hibazhat, azt meg tekerheted utana) Szoval szerintem a reforge funkcio az az FS es a tobbi alapanyag ablakon kidobasa. (Foleg, ha az ember olyan maximalista, mint pitti ;] )

    Persze ez csak az en maganvelenyem, mivel az osszes FS-em nincs 2000 felett, ezert meg egyszer sem probaltam, de en csak a sima tekeresbol logikazok, mert azt sokszor megszalottan uzom :D

    (lehet sok volt benne a szerintem, de hangulyozni akartam, hogy ez a maganvelemenyem)

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák