Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    En csak azt jegyeztem meg fentebb hogy ez kontent, tehat tartalom amivel celzottan lehet idot eltolteni, nem csak ugy riftezel meg farmolsz bele a vilagba. Az award reszevel nem foglalkoztam / nem neztem, hogy valojaban megeri-e vagy nem.. siman lehet hoy sajnos nem..

    Ebben azert lett volna meg fantazia valoban. Pl a dungeon vegen lehetoseged lehetne 1 db itemet abbol az adott szettbol upgradelni, ugy hogy normal szettbol rollolhatsz (nyilvan random..) garantaltan ancient darabot.. ez meg valszeg azoknak is megerne akiknek fullos kozeli szettje van.. csak egy otlet.

    Vagy lehetett volna az is hogy egy adott item egy adott sorat rollolhatod ujra fuggetlenul attol hogy elotte mi volt rajta a roll. Igy pl meg egy ancient fegyot is foljebb lehetne maxolni, mert forgattal ra korabban mondjuk +10% dmg-t most meg lehetoseged lenne a tol-ig dmg sort feljebb tekerni.. ez erdemben is elorelepes lehetne mindenkinek.

    Korabban mar irtam hogy egy ilyen "keresd meg a questet, usd le a mobot es esik belole cucc" - tipusu jatekot nem lehet a vegtelensegig varialni.. elobb utobb minden erre vezetheto vissza.. mellesleg en nagy hive vagyok a kozmetikazasnak is, de teny hogy igazi jutalom csak az lehet ami effektive fejleszti is a karaktered vmely parametereit.

    Alapvetoen az van hogy milyen kihivas ele is lehet allitani a jatekost ebben a jatekban. Noveled a nehezseget (mobok sebzese, hp-ja).. vagy idore kell vmit megcsinalni. Kb mas varia nincs.. a jutalmazas resz se fokozhato a vegletekig. Jutalmazhatod golddal, xp-vel, gearrel es kozmetikai csicsamicsakkal.. ennyi.. mondjuk egy GR-ben ebbol harmat kapasbol megkapsz.. akkor hat mit is adjon egy Season meg egy uj Dungeon elmeny.. :F maradt nekik a kozmetika..

    Meg kellene nezniuk hogy az atlag jatekos mivel szenved / kuzd a legtobbet, es ott jutalmazni kicsit hogy konnyebb legyen az eletunk es ezaltal jobban elvezzuk a jatekot: pl konnyebb legend gem szintezes.. jo lenne.. vagy celzottabb drop, mert aki nem tol bele napi 5 orat az bizony nehezen farmol ki bizonyos dolgokat..

    Nah megint jo roviden ertekeztem a temarol mi? :Y :DDD

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák