Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Tibe #84025 üzenetére

    WDvel azonnal érzem tudom, hogy a Tank nem kalimpál eléggé vagy épp a Barb megint messze van (kb azonnal lejön az IP, ha nincs a közelbe)...egy Barb/Monk ezt kevésbé veszi észre...és mivel megváltozott a játék túlképp minden kaszt közelharci lett így a 30% bünti eltörlése eléggé sokat lendíteni a semmibe vett kasztok játszhatóságán.

    Nagyon örülnék ennek és a unity megszüntetésének...ennek megfelelően egyesek arca is kicsit lejjebb menne...mint pubon, mint a communitykbe.

    Nagyon bízok benne, hogy lassan csordogál némi infó a köv pecsről és az adatokat látva a Blizz is magába szál, hogy ezt elkúrtuk nem kicsit...nagyon unalmas lett így a játék...no választás...imádom a Monkot, találtam is egy buildet, ami tetszik...de azt se nagyon keresik sehol... :D Szal baxxhatom... :D Szal vagy solo vagy bevállalok 1-2 votekicket, hogy játszhassak olyan karival ami igazán tetszik (MacisWD - 30 percet játszottam vele eddig)... :D
    Illetve van a számomra már halálunalmas sgr...arra még behívnak...én marha meg még azon agyaltam, hogy S4be mégis összepakolok egy WD-t... :D Minek?

    Nahh megyek csirkézek kicsit T8-on... :)

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák