Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz MegalodonS #84000 üzenetére

    Elveszik vagy a ranged is megkapja a 30%-ot...és máris egyenlő a helyzet...amit nagyon gyorsba helyre kell hozni az, hogy
    - ne 1 kaszt uralja a játékot, mert ez a szánalom netovábbja...ami ugye eddig is ott volt a szeren. 6 kasztból áll a játék...nem 1ből.
    - FnR párosnak mennie kell...méghozzá minél előbb, kaszt specifikus set gyűrűk kellenek...szigorúan a setekhez igazodva.
    - 30% dam rednek a jelenlegi felállás mellett mennie kell, a unity gyűrűnek szintén mennie kell.
    - normális szerver tweak...nagy a kuss a szerver pecsről is. Eredmény? Mikor lesz élesítve? Semmi.
    - Seasont vonzóvá kell tenni, vagy nem beetetni...oszt túlképp mindenki maradhatott volna hisz az új tartalomból a gem maradt, amit kb mindenki használ. Vaaaagy simán meghagyni azoknak akik szeretnek nulláról indulni...és nincs semmi difi.
    - több map, változatos mapek...ha nincs a monkomon cipellő akkor konkrétan meg kell halnom hogy ki tudja kerülni 1 mobot. Ez millen már?
    - normális progress...röhej, hogy fullon a map, kidolgozom a nyomi WDmel a belem és progress nem halad előre...

    A mostani pecs azon kívül, hogy behozta a kockát, ami sztem zseniális...agyon variálom a karijaim, mindig vmi újjal próbálkozom...csak ellehetetlenítette több kaszt játékosállományát. Ahogy látom ezt most már az S4 is érezni kezdni...egyre több a toborzó, egyre kevesebben játszanak FL-ban...

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák