Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz kovsol #82006 üzenetére

    Hat, a random az ilyen.. ket monkos ismerosnek nemsokkal lvl 70 elerese utan kiesett a FisztOfAsztakurva most fegyo ami eleg alap a buildhez merthat megiscsak ~+100% palm pukkanas dmg.. Cadinal S4 P500 utan esett ki.. nekem soha. En attol az ismerostol kaptam amikor neki 2x is kiesett P200-300 kozott.. ez ilyen..

    Aztan viccbol (meg mert utaltam mar utanuk futni riftben) en is osszekokanyoltam egy ww barbart csak ugy farmolgatni T8-t10 mer gyors.. gyakorlatilag a gear felet kunyiztam a tobbit 1 este alatt bemakoltam de nem hazudok vagy 2-3 rift alatt minden essential item kiesett neki es meg jol is.. nekem 3-4 ancient item van mar a gearben tesomnak aki a kezdetektol csak barbarozik egyse..

    Hatszoval csak azt akartam mondani ezzel hogy ja.. iszonyat szoras van hogy kinek mikor mi jon ossze, de ettol erdekes. Utalnam ha P100 eleresekor fixen a kezembe adnak a Cindercoatot mert az nekem kell es kesz. Hogyne.. helyette esett mint a zivatar amikor useless volt, es amikor meg a fire monkomra kellett volna akkor hetekig farmoltam mire lett.. Diablo.. ennyi..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák