Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Lézerparaszt #70025 üzenetére

    A legerősebb krusa buildek jelenleg a Holy Shotgun és a Pacis Phalanx. Ez a két build t6-ot megeszi reggelire, a magasabb great riftek jelentik az egyetlen kihívást. (Phalanx build jelenleg a jobban elterjedtebb, mivel nem kell annyi wraith hozzá, mint a másikhoz. "Gazdaságosabb" build, minimálisan lehet variálni az itemekkel.)

    Ha ez a kettő nem tetszik, akkor érdemes lehet kipróbálni a Roland szettes Sweep attack/Shield Bash buildet. Szerintem élvezetes, de erősségben ég és föld a fenti kettőhöz képest, sajnos. A sebzés viszonylag nagy (alaphelyzetben 1300-1500 ezer dmg), de emellé kell magas toughness, hogy ne öljenek meg nagyon gyorsan, mivel ebben a buildben nem lehet perma Akarat's champion. Lényeg a lényegben, hogy ha nem vigyázol és mondjuk közrefog egy jó kis waller-arcane-frozem-molten elit pakk, akkor ott elég szép instant lesz, amit nem lehet kivédeni. Magyarán lehetnek gondok t6-on, illetve magányos ellenfelek esetén hiszen ez a build szörnycsapatok ellen kiváló, mivel ekkor a wraith nem tud igazán elfogyni a spéci fegyó miatt.

    Ha esetleg kedvet kaptál hozzá, itt az én buildem. Indestructible helyett ha berakom a Holy dmg passzívot, akkor 1.500.000 az alap dmg, ami gogokkal és tauegukkal felmehet egészen 3 millió fölé (Akarattal 4.5M).

    Van aki kombinálja a fenti buildet Phalanx pajzzsal és "Phalanx gyűrűvel". Ekkor egész jó kis hadsereggel tudsz nyomulni. :))

    [ Szerkesztve ]

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák