Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Cyberbeni #6937 üzenetére

    Ami azt illeti mentem én is cm/archon wiz-ként és rohadtul unalmas volt az állandó heggesztés, arról nem is beszélve, hogy most a monsta hp szépen felcsúszott, szval -főleg multiban- rendszeresen cd-ra várhatsz a többiek után kullogva, ap-ről meg annyit, hogy szinte mindig elég ami van, tekintve az low-ap buildem.
    Ja és képzeld ilyen elképesztő törekvéseim is lennének, miszerint élvezetes , kevéssé monoton, neadjisten némi taktikát igénylő játékstílust probálok alkalmazni.
    De egyébként így van, kostolgass csak azért, mert szót mertem emelni némi arc-növekedés, meg a kissé irritáló pökhendiség végett. Meg nehogy már a para-lvl meg az elitekill szorzó és egyéb, egyébként súlytalan marhaságok döntsenek arról, hogy miről és kivel kapcsolatban lehessen véleményem, az e-pénisznövesztést, ha kérhetném haddjuk meg haemato-istvánnak :D. A beleölt idő/pénz nem csekély része pedig ah-ra, build-építés/fejlesztésre ment el, de nyilván egy szar most a wizardom ettől függetlenül, köszönhetően a nerf-nek (mondjuk azért wiz mércével nem tartom éppen low-nak, de nah valamit be kellett szólnod :D ). A játékba beleölt idő 99%-a pedig a wizardra ment el és képzeld nekem nem kell 500h+ ahhoz, hogy értsem/érezzem a karit. (egyébként szívesen várom az építő jellegű kritikát a gearemmel kapcsolatban, mert a tied nem más, mint céltalan pocskondiázás) jja igen, azoknak akik a számokra hegyezik a cerkát: a fenti adatok unbuffed értékek :P

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák