Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz killerjohn #69010 üzenetére

    Hat.. amennyiben megfogadod a tanacsot hogy inkabb cold vagy fire build es nem probalkozol egyelore a nemtulkonnyu helltrapperes lightning builddel, akkor nem kell A5 bounty.. akkor csak riftezzgess es fog esni valami.

    Vagy 2H xbow (buriza, manticore) ami sebez 2700-2800-at.. de azoknal manapsag jobb egy ij, pl coldosnak az Etrayu, de egy fulloska 2900-es Windforce is lehet jo, esetleg bemakolhatsz 1H xbow kozul egy jo kis Calamity-t ami meg azert jo mert alapbol adja a +20% marked for death-t.. Hat kb ezek.. ami esik abbol fogsz (sz)epitkezni :K

    A 2H xbow jo mert szep nagyokat critel, de lassu, plane tasker nelkul.. marmint lassu tole a turet AS is.. az ijat alacsonyabol critelnek nagyobb range-ben, (tehat mondjuk nem 30-40 millat hanem csak 10-20-at, de sokkal gyorsabban..).

    Ha viszont 1H xbow esne, Cala vagy trapper vagy fullos kis natalya, es lenne egy min 45-48%-os taskered akkor palyazhatsz a felso 4.15 koruli AS btreakpointra, ami meg azert jo meg naddddongyors lesz a turet.. annyira hogy adott idon belul +1-et lo.. az meg azert jo..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák