Új hozzászólás Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    Sziasztok. Ha már dh-ról van szó. Tegnap meglett Muton segítségével a RoRG és így a 6-s Mara set. Hát elég durva amit alkotnak a sentryk. Fire ágon vagyok, van ltávny rendesen. Aztán utána t4 rift közben kiesett a mara chest armor, ami még hiányzott a rorg nélkül a 6-s sethez. Így majd a kesztyűt kell cserélnem Tasker-re, ha esik, vagy ad Kadala.
    A nagyobb probléma azonban a toghnessel van. Tudom, tudom, dps, dps, dps. De azért ennyire nem lehet elhanyagolni a tougnesst sem, van 5 millió mindössze. Eddig is annyi volt t3-ban mara set nélkül, oda még jó is volt. De t6-on egy jail is viszi a hp 80-85%, így a legnagyobb probléma t6-on és 24-25-ös griften is, hogy nem tudok életben maradni. Riftnél még csak hagyján, de amikor egy hosszú mapot előröl kell kezdeni azért az kicsit fáj.
    Tud valaki javasolni valamit, hogy hogyan tudnám kicsit túlélőbbé varázsolni a dht-t? Olyan 8-9 milla sztem már elég lenne bőven t6-ra.

    Köszi előre is. :R

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Új hozzászólás Aktív témák