Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Pocak89 #66010 üzenetére

    'Eddig mindig azt hallottam, hogy a fegyver dps-e számít ill. attack speed. Hát ebben a 2-ben az 1 kezesem jobb.'
    - klasszikus sentry buildnel egyik sem igaz.. illetve nem teljesen. Az attack speed szamit, es nyilvan hat a sentry sebessegesre, de vannak un. break pointok (korabban volt linkelve talbazat..) es mivel ez a build arrol szol hogy lerakod a sentry-t es az lodozget, nem pedig te magad, igy az AS nem annyira lenyeges, bizonyos break pontok alatt / felett / kozott nincs ertelme tovabi AS-t gyujtogetni mert nem hoz akkora javulast, cserebe elveszi a helyet.. Pelda: a jo kesztyu (legyen az tasker vagy marauder) ebben a buildben nem a klasszikus trifecta (as/chc/chd) hanem sokkal inkabb cdr/chc/chd.. a cooldown red. joval tobbet szamit mint az a 6-7 AS azon a sloton..

    - ami viszont kritikus, az a fegyver dps range. Nem a felol naggyal kiirt dps (mondjuk legyen 2750) hanem ami alatta van kiirva dps range, a tol-ig ertek. Ott van a turpissag.. Lehet hogy az 1H sebez 2800-at 1.60-as AS mellett, de a range ugy indul hogy 1200-2400 mondjuk.. emiatt a turetek fognak neked critelni 15-25 milliokat, igen nagy szorassal..

    - a 2H xbow viszont lehet hogy csak mondjuk 2500-2600-at sebez es mondjuk csak 1.10 - 1.15 AS mellett, de a dps range ugy indul hogy 2100-2500 ami lentebb ki van irva. Na, ettol fog a turet sokkal kisebb szorassal sokkal nagyobbat utni, critelni fog tipikusan mondjuk 25-40 M kozott.. ez a nem mindegy..
    - egy jo 2H ij is lehet erdekes, de azoknak is joval alacsonyabbrol indul a dps range, tipikusan azok is ilyen 1500-2500 koze esnek, es ettol erezhetobben kevesebbet sebeznek

    A sentry build arrol szol, hogy te magad soha az eletben nem leszel kepes annyi dps-t egyedul leadni, mint a 2 vagy a 4 turet amit leteszel a foldre.. innentol kezdve nem az a celod hogy minel nagyobb papir dps-e legyen a fegyverednek es minel tobb AS-t pakolj magadra, hanem az, hogy a sentry-ket minel jobbra tapold. Es ehhez kell tasker kesztyu, bombardier tegez, es a megfelelo slotokon (vallas, tegez, sisak, csimma) lehetoleg minel tobb +sentry % dmg bonusz es/vagy mondjuk cluster arrow bonusz..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák