Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Prof #60768 üzenetére

    Szerintem nyomj uninstallt és írj tuicketet a blizznek Gimmídömoníbejj! subject-tel!
    Komolytalan a sírás. T4-en picit éles régióban odafigyelős/"Veszélyeztetett" DH 60-as wh övre cserével (ami egy rakat eHáPí minusz) simán facerollozza ugyanazt a nehézséget PTR-en. Semmi alapod nincs a sírásra. Így is már minimum 3 hónapot késett az OwE kezelése, de inkább 1-2 évet. Most van 1-2 hónapod, hogy átgyúrd magadat. Ez azt jelenti, hogy néhol még all resistet is kell tartanod, azaz nem zúzod be az ilyet alapból (vagy rollolod át DPS affixre) A védelmekkel csökkentett sebzéshányadok szorzatát kell minimalizálni. Elárulom neked aki 600 órát ölt bele a monkba mégse a saját armoryját linkelte (vagy az Te voltál), hogy a +7-10k közti dex, azaz armor növekedés sokkal hasznosabb mint a dodge. Egyrészt mert a dodge el lett cseszve a kiegben, másrészt mert nem véd ott ahol veszély van. Az armor viszont univerzális.

    "Persze 5AR primary slotot aldozni defense-re ja, amikor igy is beka segge alatt van a sebzes."

    Mint mindenki másnak. Nem a védelem és nem a spirit regen a szűk keresztmetszet (vagy alapból hibás) a monkban, hanem a valós sebző skilljeinek működése. Mindegyik melee jellegű. Annyira, hogy 2 centivel oldalra némelyik nem is hat már. Ez a gáz és nem amit írsz. Ha feladod, akkor feladod. Az ilyen őskövület nézőpontos játékosokat nem kell pátyolgatni. Kaptatok jó fél év haladékot ott ahol a wizard és a barbi nem.

    Ja és DH-nak nincs +30% védelme mint a monknak... No jó. A Unity lehet még hat. :Y

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák