Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz MrCsiT #60007 üzenetére

    Én kitartok wiz mellett, van egy wd-m is ofc petes és t6-ra is jó partiba, de már csak ritkán gamelek vele eleinte élveztem de már meguntam, vhogy a wiz kasztot mindig is a legizgalmasabbnak tartottam és tartom most is így wizardozok továbbra is(köv. wiz egy lightningos lesz).
    Mivel a dps király a wizek között a firewiz már, így az arcane wizemmel nem török ezen babérokra így egy nagyon jól használható karit építettem belőle, jó dps + jó tyúkness.
    Eddig ugye a solrak miatt egy hybrid archon/disintegrate volt 38 sec-es archon CD-vel. Átgondoltam a dolgot egyszerűen a disintegrate nemtud olyan jó lenni mint az archon ennyi. Úgyhogy back to roots és ahova lehetett tekertem cooldown reductiont. Born set meg a captain mellé befigyelt, a born már megvolt régebbről egyszer már kipróbáltam.
    Unbuff tyúknesst felvittem 6M+-ra, archon CD-t meg levittem 15 sec-re.
    Mivel hétvégén esett upgrade neki egy vyr gatya képében(gyak. 1.5 nap kellett mire a 2 socket sikerült bele ugyanis elfogyott a sárga mati és a gatya roll az 40(!) db, így vazz rare itemeket farmoltam, meglett a 40 akkor próba, 'nyád nem 2 luk goto 10 kb 25.re sikerült.... never79 thx neki mert adott pár rare-t, de végül jspn(hogy ez előbb miért nem jutott eszembe) vettem 150 db-ot és amikor hirtelen lett 250db a ládába elsőre(!) beadta a 2 lukat... kabbe :D de legalább megvan), nosza kraftoltam is a vyr cipő helyére captain-t, meg új captain övet és új born vállast.
    Nagyon pofás így t5 solo nem unitys followerrel sima liba, party t5-t6 is jól megy és jó dpst teszek oda a mellé hogy bírom is a gyűrődést, jahh dominance passzív rulez ;) . Wizzy
    Persze előfordul hogy borulok vele de leszarom hogy akkor és ott a wd meg pont nem :)

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák