Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Lokids #57037 üzenetére

    Ha nincs cinder, akkor épp olyan erős mint az összes többi skill ág. A cinder T6-on azért már "alap" fire monkon, nem? Nekem esett is, vettem is kadalától és lkaptam is mikor kellett (csapattársnak meg jobb volt nála, vagy nem a kasztjához esett).
    Erőforráskezelésre tele van lehetőségekkel:
    - OP új skill = extra töltés és kegyetlen nagy sebzés. Sok CD-vel majd mindig ebben a színmentesített alakban lehetsz.
    - gyors támadásra generator skillek. 12-18 (?) spirit/támadás van alapból. Gyűrűvel ennek akár másfélszerese is jöhet. Egy rúgás 30 spirit. Ha gyors fegyvered van, akkro is szinte alapból minden másodpercben elnyomhatod. De ugye elvárható némi erőforráscsökkentés is. Ha meg ez kevés lenne, akkor ott van egy slotnyi 1.0.8-as item például. 3-5 fix költséget simán leszedhet. A barbár ennek töredékét kapja ütésenként és a skilljei majdnem ugyanilyen drágák ( na jó, csak a seismic. A hammer csak kétharmada a fele-harmada fury termelésre).
    - regen: lassú fegyvernél ez is simán jó lehet. Kevesebb támadás, de nagyot üt. A regen feltolható a nagy büdös csillagokig, mer' szegény monknak az jár. rcr-rel majdnem hog ytöbb spirit regenerálódhat, mint amit alapból költesz.

    Ha ez kevés lenne, akkor solora ott a dupla unit+pride sisakos fix és folyamatos 30% erőforrás csökkentés mint más kasztnak. Braciban meg a globeonként 25% töltés.

    Mivel próbálkoztál eddig? Vagy csak agykaratézunk? :DDD

    #57040) vvega30
    Azt a rúnát cserélték le a harmadik támadásos freeze effectre, ami korábban +17% dodge-t adott egy támadásra is. A backlashh és minden dodge így elvesztette az egyik legjobb és legkönnyebben elérhető buffját. Emellett a dodge kb csak arra hat ami amúgy se veszélyes. Majd' az összes elit effektre/affixra hatástalan.

    T.M:
    Az meg vótmá'. Mi lesz a mostani helyett, vagy két armor buff lesz passzívból?
    "Seize the Initiative
    Your Armor is increased by 30% of your Dexterity"

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák