Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #57014 üzenetére

    Hurka komam tudod hogy en birlak, de egyszeruen tenyleg nem ertem mar a sirast. Mindenben egyet ertek veletek ami fentebb a monkrol elhangzott.. de en teged szoloban runolni nemigen latlak. Mindig partiban vagy.. Ott a barbarod ha szolozni akarsz.

    Lattad a monkom, gyakorlatilag fel vilagra immun, T5-on is talpon marad, es baromi jo support. 700k dps-e van, ami kb olyan erzesre mintha 300k lenne. :N Nade Dasing elore, behuz, bepalmoz, addigra odaernek a dps karik egy pukkanas es mehetunk tovabb. Jelenleg a monk erre jo, fogadd el. Volt ido, amikor a DH fabatkat sem ert, mp8-10-es partiba ugy kellett elesztgetni, a monkom meg daralt.. a Blizzard mindig is ilyen volt hogy ide oda pakolgatja a balanszot meg a figyelmet.

    A Dh-m (oke en nagyon szerencses voltam lootbol..) ~ 1M dps 10M tafnesz papiron, T3 szoloban dara.. az a DH amirol mar gyakorlatilag lemondtam. Jatsszal a barbaroddal mert az meg mindig OP, aztan majd rendbe teszik a monkot is egyszer, nem marad igy ne aggodj.. ;)

    Szomoru latni valoban hogy huggya, sz@rra, meg szenne buffoljak a wd-t meg a cruzt megint, a monkhoz meg nem nyulnak, de en orok optimista hiszem hogy ez nem marad igy. Nezd meg a barbart. Mikor kijott a kieg arrol is majdnem lemondtam.. nyomtam 2 hotat es no fury volt.. utaltam zokogtam temettem, a patch elotti mp10-es rununk videojaval ringattam zokogva alomba magam. Most meg 2 het alatt a barbar lett a main karim (nyilvan megint szerencses loot es craft, anelkul nincs elet.. ) de basszus iszonyat mit tarol.. van furym, megy a hota, avalancs, pokoli jo fire + health globe build lett. A barbar amirol szinten lemondtam mar..

    Szoval remelem sikerult kis lelket vernem beled mostmar.. majd lesz vmi a monkkal is.. Kitartas.. Fíl dö rát ov itár!!! :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák