Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz T. M. #54696 üzenetére

    Nekem most volt kis sikerélményem :)
    Torment 1-en toltam, esett egy legendary axe plan, esett pár craft anyag, meg egy ékszer plan is.
    Bounty rewardig nem jutottam el, mert már marhára álmos vagyok és abbahagytam a közepén. Ja és nem csak a feladatot teljesítettem, hanem a térképen takarítottam (a cuccok nagy része Oasis takarításkor esett, meg Maghda alapanyaga a megölésekor, ami szintén nem volt feladat) Szóval lehet, ha feladaton kívül is bóklászol, megéri, de persze ez megint valami random faktor is lehet, hogy épp szerencsém volt :)

    Normalon hamar végzel a feladatokkal meg akár map takarítással is, de nem biztos, hogy esni fog bármi hasznos. Ha gyors pénzre és gemekre utazol, talán megéri, de mondjuk legend, vagy pluszos cucc nem hinném, hogy normálon esne (elvileg a kapom normálon, nyitom T6-on bugot már kijavították)

    Ja és érdemes csapatban/többen publikon menni szerintem, múltkor esett nekem két legend cucc is úgy, hogy nem én szereztem, hanem az egyik a pályán várt, amikor teleportoltam valakire, a másik meg egy elit megölésekor volt, amikor én épp halott voltam.

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák