Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz killerjohn #47026 üzenetére

    Akinek a kereskedés a játék alapja, és szerinte semmi másról nem szól a játék, az nyilván nem fogja megvenni a kieget.

    Jó előre tudja mindenki hogy nem lesz AH. Tehát nem az lesz hogy majd 1 hónap múlva leteszik a játékot...hanem eleve az ilyen ember meg sem veszi. Magyarán a kieg eladásából tökéletesen látszani fog hogy kik és hányan akarnak/fognak játszani.

    Ha van szabad piac, akkor van bot. Sokkal hamarabb hazavágja a játékot (lásd D2) ez a probléma, és sokkal hamarabb megszűnik a játékélmény emiatt, mint amiatt hogy nem tudod kinek eladni a felesleget. De nincs is tonnaszámra beözönlő item/gold, ami meg a játék hosszát rövidíti le drasztikusan. (lásd D2 perfect griffon 1 hónap után elérhető áron. és a user meg sír hogy "nincs droppom").

    Vagy a botokat ölik meg, vagy a piacot nyírják ki. Úgy látszik az előbbihez nincs tehetségük, így az utóbbit választották.

    #47031) Sárpac: Hogy utána mi cél marad? Most mi a célod? Mikro 1millióból mp10 képes barit rakott össze. Ez aztán sokkal jobb. "Pályafutásod" során hány cc-s mempo esett ki? És hány db. 6cc-s?
    Hogy ne lenne cél. Ugyan az lesz a cél mint minden dio-ban. Minél jobb gear, minél hatékonyabb hentelés.
    Normal esetben (cryptázás előtt) mi volt cél, miért játszottak az emberek? Se loot, xp meg feleselges mivel mindenki elérte a maxot. Pénztárcád függvényében meg bevásároltál AH-ból. Ez volt a játék. Abba is hagyták sokan.

    A másik: ha megfigyeled most "sincs drop". Nem úgy kereskedsz hogy eladod és meggazdagszol a loot-on. Igaz? Konkrétan nincs loot. Értelmetlen felszedni az itemeket. Mert a botok miatt csak az ér valamit aminek a dobási esélye 1:10000000.
    Tehát a piac semmi másról nem szólt mint flippelésről. De akkor meg mit siratunk? Tőzsdézni bármikor lehet, nem kell ahhoz AH.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák