Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz MrCsiT #47002 üzenetére

    Nem kell azért temetni a mirelitlánykát! A jeges skillek többségének van lassítása és fagyasztás esélye is. A legszebb dolog a jeges armor skill. Ha megcsapnak, akkor 40% eséllyel benyomódik az arcukba egy frost nova. Ingyen és bérmentve. Ha 2-3 ütést kibírsz, akkor garantáltan nem lesz gond az ellennel. Emellett a skillek nagyobbat sebeznek és nem kell annyi AS sem. Perma freeze nem lesz és ez jól van így. A másik a lightingos ága. Hogy arra mennyi szemetet rá lehet pakolni ami villódzhat. Szar kis 1,5% a stun passzívból, mégis jól működik. Ehhez jó ha van AS dögivel.
    Veszettül nem helyes ha másodpercenként 3szor el tudsz nyomni egy cd-s skillt és ehhez elég ha benyomsz egy passzívot (jó, kell támadás és AS is, de akkor is túlzás). MEg hogy nem kell semmi csak AS, meg némi crit és akkor kb semmi se tud még támadni se x yard sugarú körben? Na ne röhögtess!
    Porcelánkarakternél lehet kell a kite, de átlag védelemmel már nem vészes a helyzet. A DH is nagyon tudja adagolni a nuke jellegű skilleket az ellennek. Kegyetlen erős lett az a karakter is. Mondjuk illett is egy kis buff már neki. Über siegebreaker azért kemény volt a reflectjével. Időközben lehet visszavették, de az bizony nagyon adta az 1hitet a glasscannonoknak. :K

    Vannak szarságok, meg elcseszett ötletek és irányultsága játékban, de épp ez az ami jó volt hogy megszűntették. No CM, No Into The Fray, No örök-OP-Formok. Nagyon helyes!

    Persze ha neked nem tetszik, az a te dolgod. Minimális mértékben ezzel a faék összetettség fölé emelkedett a játék. :C

    (#47005) Jazz
    bővíti a lehetőségeket. Több és változatosabb karakter lehet életképes. életképes és jó is lehet. Szerintem a területhatást kellene nullázni (azaz splashre és területre ható skillre nem hat, csak a fő célpontra) és nem lenne gond. Meg a dot sebzésre se hasson!. Vagy ha ezekre is alkalmazni akarják, akkor erre mondjuk 1/10 hatásfok legyen, aztán nincs gond. D2-ben is nagyon jó volt, de bosskillen és überboss vadászaton kívül máshol nem nagyon használták. Lehet ez jó is.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák