Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #46998 üzenetére

    Nem erről beszéltünk, senki nem beszélt olyanról hogy only cb-vel nullázni lehetne egy mob-ot, és hogy ez a rossz. Sem nem a realitás azon értelmezéséről amivé te árkonvertáltad.
    Hanem arról amit killerjohn is meg én is írtam, a cb-nek a működéséről, lényegéről, és a játékban okozott káros következményeiről.
    Szerintünk egyáltalán nem jó ötlet ebbe a játékba egy olyan algoritmust beleírni, ami azt mondja:
    "Tök mindegy hogy egy fogpiszkálóval egy kavicsot, vagy a Holdat kocogtatod meg, és az is tök mindegy hogy ezt Pumukli, vagy Zeusz teszi, az ütés amit rámér, független lesz mindettől, és függő lesz a megütni kívánt test tömegétől". A Hold esetében egy kártert szakítasz ki a fogpiszkálóddal, a kavics esetében meg szilánkot hasítasz le.

    És hiába csak egy játékról beszélünk, bonyodalmakat okoz, és felrúgja a játék szabályait.
    Ez épp olyan probléma, mint amikor a kommunikáció és a logika szabályait az egyik fél nem tartja be. Úgy az egész művelet meghíusul, és értelmét veszti. Akárcsak a parlamenti viták. ;)

    Két kérdés: Szerinted jó ötlet egy ilyen CB alogritmust beleírni a játékba? (akár úgy, hogy az elérhető maximum csak 10%, tehát nem lenne annyira imba mint a törlése előtt).
    És ha igen, szerinted mitől jó ez az ötlet?

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák