Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz SQX_Barto #44353 üzenetére

    Nem, nem használhatod a zárt bétát. Az előrendelés és a béta részvétel nincs azonos "csomagban": Bétára csak az a kezdeti párezer (+később még pár ) ember és ismertebb streamer kapott kulcsot. Ami elérhető az az új patch PTR-je az alapjátékhoz. Ezt bárki használhatja akinek megvan a D3 és nem lockolták az accountját. Mondjuk abban értelemszerűen nincs benne a kieg tartalom és csak 60-as szintű karakterek vannak quest módban. Elég fércmunka, de skillek tesztelésére elmegy.
    A bétához ugyan lehet elvileg feketén kulcsot szerezni, de ez szigorúan tilos a blizz álláspontja szerint, másrészt az "éles" és béta kulcs ugyanahhoz az accounthoz van rendelve, így aki eladja az a teljes accountját kiszolgáltatja a vevőnek. Amit láttam az jóval drágábban volt kirakva. Szerintem annyit már nem ér. Esetleg a legelején a legszűkebb bétás időben esetleg.

    (#44356) Rebourne
    Buildben? Torment a vaníliapudingoknak? Az 70-es szinttől nyílik meg és ez értelemszerűen kieg-only tartalmat jelent. Szép álom, csak sehol se láttam rá kéket.. Persze ettől még lehet. ;)

    edit: aztán lehet mégis ez lesz...
    "We've heard some pretty significant feedback regarding the current difficulties available to players on the PTR. As a result, the intent next PTR patch is for Torment to unlock once you reach level 60, which will provide access to players both on the PTR and Closed Beta."

    "To compensate, Master difficulty will now unlock after you complete Act IV (instead of at level 60). \o/"

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák