Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #44038 üzenetére

    ReFleXx, mikro, koszi, ez ket nagyon hasznos hozzaszolas!

    Szerintem eleg kicsi ez a PHs kozosseg ahhoz hogy itt nyugodtan lehetne akar konkretan is mutatni 1-1 peldat hogy mit erdemes eltenni. Ha jol ertettem akkor pl egy 1H rare kardot, ami 1200 dps, socket, 60 chd, 1 stat meg mondjuk valami mas, azt erdemes eltenni, mert esetleg a main statot lehet rajta nolvelni, es a "valami" helyere meg lehet probalni majd LoH-t vagy life after kill sort rolloltatni.

    A trifecta is erdekes felvetges. Nekem pl van olyan gyurum tobb is, ami mar most sem megy el AH-ban, mert alacsonyak a rollok.. 25-50 avg dmg, 9as, 4.5 chc, 25 chd meg valami kis dex meg vita asszem. Vagy talan single res van rajta meg dex.. akkor ezt a gyurut erdemes eltenni es probalkozni vele majd?

    Szamomra az sem vilagos hogy mi az a sor amit majd nem lehet modositani, esmi az amit lehet. Illetve hogy mindket opcio letezik, hogy 1) megtartom a sort de megprobalok ra magasabb roll-t kihozni, es 2) kiveszem az adott felesleges sort es jobbat probalok enchantolni/craftolni/misztikelni a helyere?

    Szoval a fenti peldaban a trifecta gyuru eseten: 1) megtarthatom a 2 critical sort es megprobalhatok ra rollolni egy 6 / 40 -et mondjuk? Nem ertem pontosan mik lesznek majd a lehetosegeink..

    De meg egyszer koszi a hozzaszolast, tudom hogy ne vegyuk keszpenznek, de akkor is egy csomo sejtesemet igazolta. DE-t peldaul en se halmozok fel, meg mindig elcraftolom update remenyeben, marciusig meg 2,5 honap van.. inkabb ma orulok +5k dps-nek.. :)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák