Új hozzászólás Aktív témák

  • ReFleXx

    addikt

    válasz mikromanus #44030 üzenetére

    DE-ből tegnap elcraftoltam sima D3-ba 300-at gloves-ra, mert még szintezesnel jól jöhet a jobb gloves kiegig.
    RoS-hoz nem latom ertelmet betarolni DE-t, mert potyog mint a szemet, eventek is dobaljak, de meg asszem trashbol is eshet, de erre nem vennek merget.

    Enchant, amit tapasztaltam, hogy a level60-as itemekre enchant soran level 60-as rollokat lehet szerezni, tehat main statbol asszem 220 a max, na most level70-nel ez 400 fölött van.

    A main statok level 70-en atlag gamernek is összejön a 7000-8000, a monkom a legfrissebb, de megnezem majd neked mennyi a dodge chance.
    Barbaron pl tudom, hogy passzivok nelkul 12-13k armor siman meg van a 8000 Str miatt, de hat kell is az ehp, ha magasabb fokozatra akar menni az ember.

    Vannak még tippek ötletek itemekre, de azt még nem nem lőném le hogy ne verjétek fel nekem az árakat bideken :) De egyébként semmi extra dolog, amire egy átlag gamer ne gondolna, pl láttam szép rerollolt Manticore-t 2 sockettel és Fury-t is szép damagevel + 90%+ chdval bétában.

    Nem sok crafting materialom volt, igy en nem tudtam sok 108-as legendet rerorollni, egy Skornt probaltam meg, aminek 1900+ lett a damageje, 300 main es 190+ chd mellett, nem lett jobb mint egy mezei 2500+ socketes 1000 main statos 2 kezes, de lehet hogy nekem nem volt szerencsem vele.

    Tegnap az összes gememet feltettem AH-ba es el is ment, arra biztos nem lesz szükseg, viszonylag hamar ki lehet maxolni a gemeket, nem tudom ezzel mit kezd majd a blizz, de en mar most nem veszem fel őket. Legkisebb level 70-es trash mobbol kieső gem a marquise, de ezt tudjatok mar szerintem.
    Vannak craftok amikhez kellenek gemek, de ennyi mint amennyi esik nem fogy el az biztos, a craftoknal a forgotten soul vagymi a fene a szük keresztmetszet mindig. Azt pedig legendaryk lezúzásából lehet nyerni.

    De amiket most irtam, azok szigoruan a mostani állapotokhoz megfelelő vélemények, tapasztalatok, nem akarok senkit semmire buzditani, siman változhat még egy csomo minden a bő 3 hónap alatt.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe.

    2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

Új hozzászólás Aktív témák