Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    Na basszus, volt már a fórumon egy-két ember, aki eladta véletlenül valamelyik felszerelési tárgyát vagy hasonló baleset történt vele. Ilyenkor - kárörvendeni eszembe sem jutott, de - mindig csóváltam a fejem, hogy ennyire figyelmetlen hogy lehet valaki.

    Erre ma nem azzal kezdtem a játékot, hogy bedaráltattam a kováccsal az off-hand fegyveremet?! :W :W

    Előzmények: tegnap átkóstoltam Inf Act3-ra, de csak a jelzőtűz gyújtásos questben kb. 5-ször meghaltam a különféle eliteknél, így a küldetés végén, főleg, hogy egyéb dolgom is volt és nagyon siettem, gyorsan kiléptem, azzal a gondolattal, hogy na basszus, még farmolhatom néhány hétig Act1-et (esetleg Act2-őt), míg annyi cuccot összeszedek, hogy menjen ez a fejezet is. És nem vettem észre, hogy a balkezes fegyveremre vszg. kattintottam egyet és lekerült a lootolt felszerelési tárgyak közé. Így, ebben az állapotban léptem ki.

    Ma pedig fellépek, mondom magamnak, hogy akkor gyerünk, farmoljuk a szokásos útvonalat (Watchtower megvan-e, ha igen, akkor Festering Woods, Leoric Manior, Cripts, Watchtower útvonal), de előtte bedarálom nyersanyagért a tegnapi cuccokat (akkor nagyon siettem, már nem volt időm erre).
    Gondolkodás nélkül a kovácshoz, oda sem nézve jóformán bedarálás, majd gyerünk! Azután nézem, hogy mintha lassabban ütne a monk és kisebbeket. Meg az életerő sem jön úgy, mint szokott. Nézem, hát a bal kézben nincs semmi.
    Ügyes voltál, Gothmog!! :C :W :W

    Persze 100%-ban saját hiba, figyelmetlenség, a Blizzardot eszembe nem jutna ezért hibáztatni. Tulajdonképpen meg is érdemeltem, jó figyelmeztető arra, hogy mindig figyeljek oda rendesen.

    A dolog jó és rossz oldala egyaránt az, hogy mivel "magatalálós" a karakter, így értelemszerűen sem pénzt, sem goldot nem adtam ki az így elveszített tárgyra, tehát nem kell tépnem a hajam, hogy 30 milkás fegyver odalett vagy hasonlók, másfelől viszont igen fájdalmas, mert több mint 100 darab lekraftolt karomból jött ki az a darab (amihez össze kellett anno gyűjtenem annyi nyersanyagot), s amíg nem találok vagy készítek egy legalább ugyanolyat (dexes, vites, LoH-es, ChD-s fegyver volt, így ideális a szerzetesemnek), addig bizony érezni fogom a hatását.

    Annyi jó van az egészben, hogy Act1 farmolás még így félkézzel is könnyen megy, illetve más karaltereimnek találtam és félreraktam olyan egykezes fegyvert már, amivel azért legalább részben pótolni tudom a hiányosságot. Sőt, pajzsot is találtam egész kellemeset, csak valahogy szerzetes kezébe pajzsot adni, nekem istenkáromlásnak tűnik eddig... De lehet, hogy most átmenetileg kívételt teszek majd :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák