Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #42185 üzenetére

    Latom megint fel kell vegyem a Doktor Jozan Esz szerepemet. Na.. nem lesz AH. :N

    Az hogy a mostani betaban valaki latni vel egy inaktiv gombot ami ugy nez ki mintha AH gomb lenne az kb annyira zsenialisan 100%-ig biztos mint barmi mas amit most betaban latsz.. Crushing Blow. Egyik nap tarol masnapra kiveszik.. Mig tegnap jatszottam szuletett 50 hsz errol a kerdeskorrol.. en nem akarlak elzavarni titeket a forumrol :D de szerintem hot felesleges ennyi idot beleolni ujfent ezekbe a talalgatasokba..

    Gold meg karakter atvives.. Nem is ertem a kerdest.. Ha nem veszed meg a kieget akkor azzal fogsz jatszani ami most van. Nem fogod latni az act 5-ot. Nem tudsz inditani crusadert. Nem tudsz olyan jatekhoz csatlakozni amit kieg alol inditottak.. szerintem ez a logikus.. A Blizzard nem ultimatumot gyart hanem opcionalis kiegeszitot. Szamolniuk kell azzal hogy X%-a a mostani D3 tulajoknak majd ugy dont hogy o koszi nem veszi meg RoS-t. Azzal akar jatszani tovabbra is amit anno megvett 50-60 dollarert / 12-14k forintert.. nekik tovabbra is joguk van jatszani azzal amit megvettek.. Az alapjatek mindenkeppen megmarad mostani formajaban.. - AH nelkul..

    Ha megveszed a kieget, akkor ugyanugy meglesz a goldod, az osszes karaktered meg az osszes geared. Semmi nem valtozik csak act4 utan at tudsz menni act5-be, meg tudsz inditani +2 uj karaktert. Nincs olyan hogy lenullazzak azt a goldodat amit elotte vagyon euroert fogsz a mostani AH rnedszerben megvenni es bespajzolni..

    Idonkent hajmeresztoen vad halucinacioi vannak itt egyeseknek errol.. mintha nem jatszottatok volna mondjuk D2-vel amit utana upgradeltetek D2 LoD-ra.. :U ott is megmaradt a karakter, meg a gold is - amennyiben ugy dontottel hogy az adott karaktert 'atkonvertalod' LoD karaterre, ami egy egyszeri es vegleges nowayback dontes. Lehet hogy most is igy oldjak meg.. hogy akarod-e ezt a karaktert RoS karakterre felkonvertalni..? Yesz/no.. ha meg nem akkor marad sima karakter. Nemmegy act5-be. :P Persze ez online game, meg account van, de meg igy is siman lehet hogyh akar karakterenkent eldonthetjuk hogy ezt viszem at RoS-ba, ezt a jokis barbart meg meghagyom sima D3 alap karinak..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák