Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibe

    aktív tag

    válasz granini #40422 üzenetére

    Van igazság abban amit mondasz, de ne feledjük a játék sava-borsa épp az hogy játszol és minél jobb itemeket találsz amivel aztán előrelépsz minden tekintetben, azzal hogy tudod hogy mi a top szerintem nem feltétlenül rossz, mert elkezdesz vágyni rá és jobb esetben többet játszani hogy talán neked is lesz szerencséd.... aztán ha nem jön össze még mindig ott van az ah ha győzöd golddal vagy pénzzel.
    Szerintem simán csak a dop van elbaszva, nagyon nagy a legek és a setek szórása. Oke hogy ritkán esik, de az legalább legyen használnató, persze mondhatjátok erre hogy akkor telítve lesz a piac és lemennek az árak.... na és? Miért kell feltétlenül egy 6 cc-es memponak 1.5 milliárd goldnak lennie? Miért baj ha mondjuk 1.5 millió lenne csak, több ember futkosna ilyenben, na és?
    Én igazából azt csinálnám blizz helyében hogy félévente adnék ki új top itemeket, vagy változtatnék rajuk hogy a playereknek lehessen mindig egy célt kitűzniük hogy miért érdemes játszani.
    Igazából annyiféleképp lehetne ezt javítani nem kéne feltétlenül egy új lootrendszer stb... de blizznél eléggé hülyén gondolkoznak sztem.

Új hozzászólás Aktív témák