Új hozzászólás Aktív témák

  • Chiller

    őstag

    Egy kis "humor", a Pokoli Operátor után szabadon. Ha nem tetszik, moderáljátok.

    Valami eszméletlenül unatkozom ma itt a Blizzardnál, úgyhogy a felhasználók leveleiben csemegézek. Hát mit ne mondjak, nagyon unalmas a mai nap, nincs egy darab szaftos levél, vagy ilyesmi. De most komolyan, legalább egy-két új exploitot elvárna az ember, de semmi. Még az AH-s exploitról is csak a szokásos rizsát nyomják az emberek. Van egy két újdonság, mint a 9sec-es blizzard trükk, de hát most komolyan, ezt nem vágják le?

    Elvégre blizzard a varázslat neve, naná hogy totál bugos.
    Hülyék ezek a userek, na.

    Persze ezt neveltük beléjük, végül is egy év alatt még a legkitartóbb kancát is be lehet törni, ezek meg még fizetnek is a sz*pásért....
    Ki a fenét érdekelnek a szokásos loot1-2 (vagy már a 3-nál járunk? fene se tudja) nyavajgások, meg az, hogy miért tart egy évvel előrébb a konzolos verzió, meg effélék.

    Hogy megszüntessem az unatkozást, bannolom az első tíz usert a diabloprogressen bármilyen geart hirdetők közül, és a küldő email címén regisztrálok az ownedcore.com-on, és előfizetek egy AH botra is. Aztán még a következő Comic Conra veszek egy jegyet a battletagjének nevén lila "FUCKFUCKBLIZZARD" logóval és persze feljegyzem az időpontot, hogy ott legyek egy videó kamerával. Micsoda buli lesz!

    A következő dolgom, hogy végignézem ki az a 100 megalúzer nolifer, aki először rendelte elő a jegyet interneten az idei BlizzConra és szépen beállítok egy scriptet, ami a kapunyitás előtt fél órával szépen letiltja a digitális vonalkódját. Kiválogatom belőle azokat, aki még az utóbbi fél évben is belépett a játékba (és persze nem csak AH-zni!), és szépen írok egy kamu twittet az Al-Quade twitterére. Sőt, talán még csinálok egy hotmail fiókot is a battletagjével, és azzal is jelentkezek, mint "available to anything & anywhere". Biztos, ami biztos. Azt hiszem ez elég lesz.

    Néhány szalagot átrakok a polcról a kocsira, hogy úgy látsszon dolgozom, majd keresek egy olyan internet címet, ahol jó minőségű HD pornóvideók vannak. Találok egyet, úgyhogy elindítom az egyik éppen HC-n játszó user sávszélességén a letöltést. Csinálok egy kis helyet nála magamnak azzal, hogy letörlöm azokat a file-okat, amik úgy érzem neki nem kellenek. Ilyen hülyeségek, mint main menu, safe town, meg ilyesmi... Úgyis olyan sokan túlélték az utóbbi hetekben.

    Már éppen megint visszakavarnék a sablon hülye levelek közé, mikor elmegy az internet. Szinte másodperceken belül csöng a telefon.
    -Igen? - mondom idegesen, mert a farkas már épp készült becsempészni a lompost.
    -Mikor lesz a ping...
    Lecsapom a telefont, hiszen ez most itt élet-halál kérdése. Amilyen gyorsan csak tudom kitépem a login szerver UTP kábelét az Switchből, majd bedugom a helyére a internetTV-t. A francba. Megint lemaradtam a comingoutról. Menet közben minden riasztás megszólal, hogy a fő számítógép haldoklik, meg, hogy a lemezek leállnak, és a main network DC-zett, de sebaj mert az én gépem külön rá van kötve egy másik hálózatra minden eshetőséggel számolva. Különben is. Egy-két HC halál csak növeli a bevételt, elvégre minél magasabb szinten halnak meg a nyomik, annál több goldot kell majd vásárolniuk és transzferálniuk SC-ben. Win-win.

    A telefon csöng, úgyhogy annak is kihúzom a kábelét gyorsan. Hogy úgy nézzek ki, mint aki dolgozik, elkezdek körbe-körbe rohangálni a szalagos kocsival. A megfigyelő ablakból minimum olyan effektívnek látszom majd, mint mindig... Biztos ami biztos, írok a breaking news-ra egy gyors üzenetet, hogy dolgozunk az ügyön (bármi is legyen a probléma), és a fórumban is elhintek 1-2 kéket, ettől tuti megnyugszanak 1-2 hónapig.

    10 perccel később visszajön az internet, és még a switch is világít, mint a Salamon töke. Itt meg tíz lemez le van állva. De a fenébe is! A következő jelenetben lévő csaj még degeszebb a videóban, és messze még a vége!

    A telefon csöng. Egy felhasználó (micsoda meglepetés)
    -Blizzard support- mondom fontoskodóan.
    -Haló! Mikor lesz a hálóz...
    Gyorsan lerakom. Kár volt visszadugni azt a kábelt. Elég jól haladok, már csak 1-2 rántás, és jól is vagyok.

    A telefon megint csöng. Utálom, ha igazam van, márpedig mindig igazam van. Lerúgom, hogy ne kelljen a kezemet használni.
    -Suppooooooooort - üvöltöm, elmélyülve a játékban.
    -Továbbra is rohadt nagyok a pingek, és játszhatatlan a játék - hallom a felhasználó vinnyogását.
    -Na ebben már biztos lehetsz... - mondom, mert emiatt a barom miatt elvesztettem a koncentrációt, és lelohadt a pöcsöm.
    -Mi is a battletaged? - kérdem, hangom szinte elcsöppen a kedvességtől.
    Megmondja, megnézem, és tényleg. Közbe gyorsan megnézem a fórumot is, és hát valami irgalmatlanul tele van, hasonló anyázásokkal. A rohadt... És még csak nem is én tettem. Na, azért, hogy én se maradjak le, gyorsan átirányítom a login shelljét a null device-ra, a path-ját "."-ra veszem, (hehe, ha már úgyis annyira pokolian akarták AH-ban azt a bizonyos elválasztó "."-ot) majd az authenticatorjának kódját resetelem, mivel úgyse volt SMS protectje. A balfék.

    Na, ezt próbálja meg a rendszer lefölözni!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák