Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz mikromanus #3456 üzenetére

    Jó, hagyjuk az egészet, mert meddő vita.

    Multiban láttam egy karit, akinek szárnya volt, mint az arkangyaloknak. Az mi az? Valami küldetés jutalma, amit nem ismerek, vagy csak egy legend cucc viselése miatt van?

    Adjunk értelmet a topicnak és foglaljátok már össze a küldiket, hátha azok feldobják a gémet vagy azokon is múlik drop amit meg nem akartok hogy másnak meglegyen és emiatt túl sokat kérek? Ezért nem beszéltek a küldikről egyáltalán?
    Ott van például a Staff of Herding ami nyitja a barlangot act1 road-on, de act2-ben oasis-nál van akinek nem áll ott az a faszi aki kinyitja az ajtót, hogy azt a színes kémcsőre hajazó matit megtalálhassa odabennt, így csak akkor jut be a titkos mapra, ha multiban beviszik, mert nem tudja legyártani a botot, pedig a reci és a többi mati megvan. Ez is random vagy valamit nem csinált meg vagy azóta áttették máshová?
    Hány küldi van pontosan ami ilyen "titkos eredményre" vezet? Láttam AH-ban tizenmilliós terveket kovácshoz, akkor ezek szerint csak van értelme használni, ennyit csak nem dob ki senki az ablakon? Mire kell használni?

    Ha ti vagytok a profik, akkor miért nem mondjátok el, hogy miért béna meg hülye az aki szerint lapos a játék? Irígységből vagy tényleg ennyire lapos és tényleg csak a drop-on múlik minden?

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák