Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz Sirandrish #3209 üzenetére

    igenis jobban feláll a cerkám havi 60-80K HUF + bevételtől mint attól hogy 2300 helyett 2350 STR-em legyen..

    Ezt mondd akkor te is és ne állj be a sorba hülyézni meg bénázni azt, aki szóvá meri tenni azt, ha nem tetszik neki valami .

    ilyen világmegváltó gondolatokkal még mindig ACT2-n rostokolsz?

    Mi az hogy még mindig? Te ugyanúgy act2-őt farmoltad annyi órával, mint amennyi most nekem van. Mire olyan nagy az arcod?

    Végig tudom nyomni egyedül act3-at is simán, csak nem jobb a dropom ott mint a kettőben, mert nincs 5/5-ön a bónusz rendszer és adott idő alatt kevesebb sárga esik meg többe kerül a javítás.

    (#3227) persil

    Igen képzeld act4 még csak multiban van meg végig, de akinek így van meg az béna és az végig se vitte, de amikor ti tartottatok itt, akkor még az a duma ment, hogy "act4-et nem solo-ra találták ki" és amint végigmentetek csapatban "nekem megvan inferno" nyálveréssel kezdtetek minden hsz-t, kedvem lenne belinkelni az akkori hsz-eket, amiket írtatok. Most hogy már 200 órával odébb vagytok azóta mostmár aki egyedül nem tud végigmenni act4-en az béna duma megy.

    Nem mindenkinek van ideje ennyit poshadni előtte. Most komolyan ezen akartok rugózni? Senki sem bénább nálatok. Ez a játék full könnyű. Semmi köze az ügyességhez. Adott gear-ben egy ötéves is végigtolja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák