Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz mikromanus #31024 üzenetére

    "Kóla-cukrosvíz bíznisz: Szépen szem előtt ott vannak a nagyobb gyárak termékei, mert fizetnek érte. A kisebb gyártók/márkák a bal sarokban félig eltakarva a nyalókáktól vannak elhelyezve vagy 3 méter magasan a bal felső álványon a légkondi csöveitől félig kitakarva (ha egyáltalán beengedik az üzletbe)."

    Ez abban a formában lenne helytálló ha mindkettő ugyan annyiba kerülne, csak amiért küzdeni kell az még sz*rabb is..
    Akkor miért másszak fel egy polcra érte amikor gyorsabban megkapom a jobbat?

    "Az ár az ismertebb/márkásabb terméknél magasabb."

    A problémád ebből ered..nincs árkülönbség..a skillt bárki betudja rakni ingyen..nem kerül többe az Archon build mint a Meteoros builded..nem lesz több a reapair sem..egyszerűen használhatóbb és jobb (gyorsabb)..akkor miért kínozzam magam?

    Csűröd csavarod a mondandódat de mégis mindig ugyan arról beszélsz..

    Azért használják sokan mert jó...te különc vagy és neked nem kell az ami másnak..ez a te dolgod, de ne akarj mindenkit meggyőzni.

    Van egy HC-s ismerősöm aki Barbárt épített és PONT ugyan ilyen mentalitással vágott bele..én nem építek tucatbarbárt etc...gz..para 2ig jutott..

    Te is csak azért nem érzed a buildjeid gyengéit mert ha meghalsz akkor felkelsz, nyomsz egy 5K-s repairt és örülsz magadnak hogy juppi...király a buildem..

    "A legyek közt vannak vérszívok, nektárivók, növényevők és olyanok amik a bomlástermékeket szeretik bekajolni. A példád hamis. Mondjuk ami rá van cuppanva a trágyára, az nem lesz nektárpusziló szerintem, de ha születésétől fogva virágpárti, akrko neki büdös a sz@r. Ne diszkrimináld a legyeket! "

    Te jóóóóó ég!
    Egy darab sz*rról is ezer meg ezer karaktert tudsz írni, csak hogy bizonyítsd az igazad ami nincs..
    Hihetetlen egy pali vagy..
    Ha kell ezer emberrel is szembemész és az istenért sem látnád be hogy egyszer, csak egyszer te is tévedhetsz..neeeeem..
    Inkább jönnek a szavak kiforgatásai, a gyenge poénok és a szokásos Mikromonster féle megnyilvánulások..
    Az egyik támadó skill a másik meg CSAK növeli a sebzést? Hát 15%+ sebzés mondjuk egy Archon buildbe 3szor körbehugyozza a Blizzardodat ember..lehet hogy nem támadó skill, de sokkal gyorsabbá teszi a karaktert :K Arról nem is beszélve hogy alacsonyabb MPL-en a MW-ból kapható LS elég is lehet, szóval még nyerhetsz DPS-t mondjuk a fegyveren és még akkor is ad 10% DMG-t...nyah mindegy.

    Részemről lezártnak tekintem a "vitát"...sajnos nincs kivel beszélni!

    Reagálhatsz bátran (úgy sem bírod megállni :P ), de ha nem haragszol meg inkább tűket szúrok a körmöm alá...annak is több értelmét látom :K :R

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák