Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz kokov #2721 üzenetére

    "Nálam az nerf ha nem kapom meg 100%-ban azt, ami az item alá van írva, de ezen nem veszünk össze. Hívjuk annak aminek akarod.
    Az lehet hogy most is így van, de mivel bazira nem érint és csapatban ráadásul hót felesleges a magas mov.speed ezért nem is nagyon izgat, mivel nem is fog érinteni. Solo-ban totál a DPS-en múlik a gém perpill Diabloig. Hátra lehet szaladni, de arra minek? Előre is lehet, csak arra meg nem érdemes. "

    Minek szerkesztgeted? Nem azt írtad, hogy NEKED holt felesleges a magas MS, hanem, hogy "csapatban ráadásul hót felesleges a magas mov.speed " . Meg hogy "Solo-ban totál a DPS-en múlik a gém perpill Diabloig"
    Nem és NEM. Ha általánosan írod akkor nem igaz, hogy felesleges. Neked nem kell. Ok. De akkor azt írd és ne vedd sértésnek ha arra reagál valaki amit írsz (ráadásul nem is támadóan). A magas meg relatív. Ha neked nulla % van, akkor a 12% is "magas". Azt meg nem írtad, hogy nagy duzzogva de 12%-ot bevállaltál. Azt csak később lökted oda.
    Önmagában a másik fele se igaz. A DPS jó lehet ha magas, de önmagában nem elég. Ha nincs resisted és semmilyen egyéb védelmed akkor elhullasz minden második sarkon. Kivéve tán a DH, de oda meg jó reflex kell ha gyengus a védelem... meg MS :DDD

    Nem veszed egy picit komolyan magad? :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák