Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz schwartz #23815 üzenetére

    És a te builded pedig... Ne áruld el! DT "barbi"? ;]

    Akkor sorjában a soviniszta nézőpontjaim:
    - a dt barbi nem barbi, csak valami vicc amit sörözés közben felvetettek a fejlesztők és annyit msoolyogtak, hogy akkor már berakták. Tudod. Legyen másnak is mosoly az arcán játék közben. Ettől még EZ nem barbár :D
    - Ha nem megy az adott nehézségen, akkor vedd vissza. Nem mindenkinek való a komoly kihívás. Van akinek skillje nincs hozzá, van akinek felszerelése. Nekem az egyik megvan. (Khm, vajon melyik? :DDD)
    - A rend csak példa. Bármilyen életszívás, vagy önszivatós LoH mennyiség megteszi helyette. Attól, hogy nincs fantáziád kiszórni a felesleget (WW), attól még van lehetőség kiváltani skillel a sérülékenységedet. HA ragaszkodsz a lányos forgós barbi skillhez, akkor cserélj le mást! A warcry amúgy is luxus.
    - a buildekhez valamennyire illik specializálódni. Az én cuccaim nehézfegyverzetű eltaposó cuccok. Nem "rohanjunk égő hajjal az árnyékba" stílusúak. Ez nem jó egyéb buildekhez. Pl ahol számít az offhand sebesség.
    - MP10-en is tudok runolni. Ezzel a kombóval és két egykezes fegyverrel is. Hardcoret meg nem indítok. Egyrészt lagok/disconnectek miatt, másrészt mert játszani akarok és nem pengét szopogatni, vagy korbáccsal csapdosni a vérző hátamat. Vannak fura népek. Becsülöm a kitartásukat ezeknek is (már a HC karaktereknek). Nekem nem ez a játék.

    ööö. Mi is volt a kérdés? :B

    edit:
    "Buher barbija kozel kettot az enyem harmat ut masodpercenkent. A hammer-el ugyan annyi sebzest vihetunk be de mig o idealis esetben general az Into the Fray-el 30 Fury-t en 45 ot"

    - Enyém egyet, vagy kettőt, de az látszik :D
    - ugyan annyi -> ugyanannyi
    - "mig o idealis esetben general az Into the Fray-el 30 Fury-t en 45 ot" -> Itt már feladtam. Ez mi? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák