Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz sunnymarcell #20040 üzenetére

    HotA barbárral megyek és sokkal "ütőképesebb". Inkább ne bonyólódj bele olyasmibe amihez abszolut nem értesz. Csapatban a WW-dt barbár alacsony hasznosságú. Solo runra jó, de a sprint bármelyik skill mellé rakható, így sebességben az ölés számít csak. A jobban differenciált MP szint - xp bónuszok miatt már a bevitt DPS előny jobban érvényesül a többi fury spender skillnél.. A ww-nek van mondjuk 145% damja, a hammernek 325-406% dam rúnától függően. A hajigáló skillt meg ne a ww-hez, vagy hammerhez hasonlítsad, hanem a frenzy/bash/cleave sebzéshez. A sebesség csak azért lehet lassab, mert távolról irtogat. A csapásmérő skill lehet ott is seismic, vagy hammer, a kisegítő skill meg a rend ami erőteljesen sebez és gyógyít egyszerre. A WW-DT buildbe ez nem nagyon fér bele.

    D2-ben meg a legtöbb caster fcr-re gyúrt, a melee és lőfegyveresek meg többnyire ias-ra. Az all skill mindnél kellett a sebzéshez. Ha egyik tipusú életképes karakterről váltottál volna másikra, akkor ezek közt is kellhetet váltás, vagy az adott build speciális itemeket igényelt (pl smiter). Meg volt olyan kaszt, ahol azért se lehetett váltani, mert az egyik build a manára gyúrt, a másik a vitára. Persze ott is voltak best buy itemek és kevéspénzűeknek való gyengébbek. Ráadásul jobb esetben volt kasztonként 2, vagy 3 build és egy rakat sose használt vagy életképtelen skill.
    Példa: paladin:
    -hammer
    - auradin
    - smiter
    - zeal
    - fist of heaven skill alapú build
    Mindnek nagyban eltért az optimális felszerelése. Az átjárhatóság csapnivaló.

    "Ja és a passzív spellek használhatatlanságáról ne is beszéljek"
    Ezek többnyire "skillek" és nem spellek. Én épp most az egyik haszontalant használom. Regenerálja a furyt mer' az jó :D

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák