Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz _ocsisajt #18163 üzenetére

    A sebzésed mondhatni nem kiemelkedő. Ha ketten vagytok így a csapatban, akkor az már nagy hátrány. Erre jön még, hogy jelenleg nem is nagyon támogatjázok a skillezéssel a scapatot,d e ez gondolom szükség esetén módosítható. ;)
    A "garantált" drop szép és jó, csak a valor eléréséhez és az öléshez is sokkal több idő kell. Az esélyek meg lehet nem "hótbiztosak" alacsonyabb szinteken, de egyrészt sokkal hamarabb megvan egy run, másrészt ha sokat runolsz, akkro azért kijön az átlag 50-80% (MP5-8 közt runolgattam aktívabban régebben)

    Itt egy kis áttekintő. HP-t tuti nem nerfeltek az ellenfeleken amióta ezt felrakták.

    Kétszer annyi idő ez alapján a 100% drop a 80% drophoz képest. Persze a kulcsok és az inferbnal machine kell hozzá, de kifarmolásnál is megvan ugyanez az arány.

    "most reggel pihi elott nyomtam egy mp6 speedet act1-ben, nem dobta... elotte ZSINORBAN 10x igen, mp6!!!"
    11-ből 10* volt.Ez 90,9%!!! Az esési esély elvileg 60%. MP10-en 100% 10%-ért érdemes 4* annyi ideig runolni? Nem tudom miért probléma ez neked. A rendszer kb kinyalta korábban a pici puha popsidat azzal a drop aránynal. Egyszer nem jön be? Emiatt elővenni a bőrszerkót egy kis szado-mazo partihoz MP10-en felesleges. Inkábba arandom ha az ilyen!!! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák