Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Sárpac #18042 üzenetére

    A múltkor néztem én is fl.sq. emeraldot: akkor 12k-13k körül mozgott az ára és láttam, hogy néha beugrott a last 10 trade ilyen 2-3k körülre, ezt hajnalban rendszeresen csinálta és ha nagyot csökkent és rögtön vettem, vagy ha a már alacsonyabbról kissé, de megint csökkent, szintén, akkor biza néha 100, azaz 100 goldért lehetett egyet-egyet kifogni és ez kb 10-20 mp-ként ismétlődött, 1-2 órán át. Mivel elég random dobálta ezt a "duper" , így természetesen sokszor nem jött be és végül az átlag-ár 10-11k körül mozgott, szóval meggazdagodni nem lehetett rajta és mivel csak fl.sq. emerelddal ment ez, így max a craftolás költségét csökkentette minimálisan (csak gondoltam ideírom, mielőtt killerjohn ráállna a témára :D) .
    Még érdekes, hogy ha 10-et vettem egyszerre a 100goldos ár sosem jött össze, szóval itt néhány mp-ként "valaki" berakott 100goldért 1-1 fl.sq. emeraldot hajnali 4-től 5-6-ig, sok napon keresztül (én 2-3 napig figyeltem).

    Szóval ezért azt gondolom, ez hivatalos akció, hogy a patch utáni marquise emerald éhség általi árfelverő tényezőt kordában tartsa, mivel nincs az a duper, akinek ez megéri.
    Innen már nincs messze a kedvenc item-témád sem, mert nem kizárt, hogy a blizz így a fahrii/killerjohn-félék által összcsalt arany, infláció-indukáló hatása által -az egekbe szökött- item-árakat szeretnék leverni.

    Egyébként szomorú, hogy az egyértelműen botter felhasználókhoz sokan -pl- Andrish- így viszonyulnak (ld.: cél szentesíti az eszközt), de istenem, irl is látunk ilyet.
    Az meg külön szánalmas, ahogy killerjohn barátunk Mikromanus és Cadal (köszönet az infokért) egyértelmű bizonyítékaira a béna magyarázatait megkreálja, de végigolvasva a topic-bejegyzéseit, ő egy ilyen -nem egy jóféle- emberanyag, az tuti. (és most -a fórum közízlésre vonatkozó szabályait szem előtt tartva- nagggyon finom voltam)

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák