Új hozzászólás Aktív témák

  • simsi

    csendes tag

    válasz xavix13 #13245 üzenetére

    Freeze build feltétele:
    45+ chc, 2,5 as. chd ami jut a goldodból.
    Minnél több az as annál több a kiosztott hit aminek hatására egy többet critelhetsz megfelelő chcvel.
    Itemek amire gyúrni kell:
    StormCrow 4+ chc, offhand force arcon on crit+min9chc avarage dmg meg amit elbírsz golddal, fegyó lehetőleg a párja a will vagy fury az as miatt.
    Bár itt ha fury-t használsz nagyon tömlőre teszed vele magad, mivel elkergeted a fagyiból az elitet vagy mobot. Ezért ez csak akkor, ha valami nagyon szupered van. Sajnos a willben csak egy random van, így vagy socket vagy chd. Chdés olcsóbbak rendszerint.
    Sapkánál a számok becsapnak nem kicsit. Egy jobb andi sapi ad 10-20k +sebzést számszerűen.
    Viszont elitnél ha leteszed a tornádókat 4db meg még a cain akkor kb 800 % dmgét osztasz 100k unbuff sebzés esetén az elitre a storm crow 40-50k+ sebzést tesz rá amit csak a felreppenő crittből veszel majd észre. Persze andival vagy mempóval jobb a dps mutatód csak ingame pont nem jelentkezik majd. Mivel a mobok általában 1-2 ütés és fekszenek az eliteknél lehet, hogy jobb a resid de tovább tart a fight és nem lesz annyi arconod és kifiléznek ha elfogy.
    Freez buildnél arcon nagyon kell, ezért nekem van egy chantodo páros arcon on crittel, stormcrow 6 chcval.200k unbuffal megnéztem mp8ig nincs gond minden fagyiban tartható 5k armor és 500 allresivel. MP8 fölött meg mégtöbb chc és as kell. vagy armor és allresi.
    Gondolom azt már észrevetted, hogy az refi nem jelent gondot mivel fagyasztva nem sebez vissza.
    AS a gyorsabb hit miatt kell, több esélyed lesz a critre. 3+as 40% chcvel többet ér mint 2as 50chc-vel. Chc a tornádó arcon töltése miatt, crital mass meg hogy csökkentse a calldownt.
    Ruhában amíg nem éred el az 500met addig zunni ruha+zuni cipő. 8% poison dmg adja szépen sebzést. Zuni cipővel párban a zuni ruci közel azonos dpst tol rád a 130+inttel mint a pursuit+zuni cipő, közel 200kig megegyezik a 8% as-sel a sett +intje. pursuit+ice climbers gyengébb sebzés de jobb resi és több élet+as.
    Mivel stormcrow mellett ésszerű dönteni ezért nacinak egy jousting mail tanácsos 400 lohval a sapival együtt lesz kb 700-800 ami ehhez a buildhez már elég! Amúból chc+as kombó közel maxra és ami kifér a keretedből vagy avarage dmg vagy chd. Persze nehéz lesz nővelni a dpsed, de ennek a buildnek elég 100-150k.
    Nem leszel egy szélvész, ha olyanokkal mész akik haladnak is (pl:Gorni+Andrish) akkor esni kelni fogsz. Mivel bizonyos távolságon belül tölt vissza arcont a tornádó, amitől már távoztál nem fog tölteni a következő mobnál még nem jelent meg a tornádó vagy még nem crittel ezáltal rendszerint üres arconnal érkezel és nincs fagyasztás meg crystal így csuklás van és lehet kiabálni, hogy "mediiiiic" :)
    Persze lehet cselezni, hogy először fagyit és tornádó aztán veszed csak fel a crystalt, de rendszerint ilyenkor kapsz offscreen egy repülő valamit ami agyoncsap megint csak. :)
    Überen viszont nem lesz gond mivel végig fagyiban tarthatóak akár mindkettő elit egyszerre is.Illetve itt igaz nagyon a mondás lassan járj tovább élsz!
    Ingame a build használata:
    Cristal armor magadra. cain még odaérés előtt megérkezés fagyasztás asnővelő bura fel tornádó körbe.
    Tornádót folyamatos pakolás 2secenként cain és cristal fagyi meg a tornádóval gyakorlatilag egyszerre nyomkodás. Bubi meg mikor lejár megint ki! Célszerű egy programozható egér amire 123+jobb klikk egy gombra és csak azt nyomkodni. :)
    Ha meg sikerül alád tenni valamit akkor fagyi amig lehet szaladás biztos pontra és onnan primarival sebezni amint megint rád mentek fagyi tornádó +cain.
    lvl100ig meg ajánlatos egy ilyen beszerzése!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák