Új hozzászólás Aktív témák

  • mar_tin

    tag

    válasz grex4 #1250 üzenetére

    Első körben all rest növelnék, cipő cserével, a DPS egész jó már így is, bár a CHC -t még lehetne növelni. Igaz, hogy a CHC+CHD -es gyűrűk main stat -al nem épp olcsók. Nem tudom mennyire kell a +24% movement speed, de lehet, hogy jobban járnál egy olyan bracer -el amin inkább több int, chc, és all res van. Szép lassan cserélgethetnéd a köveket is a felszerelésben nagyobbakra.

    Act3 -ban így nyomulok: [link]

    Menekülő skill nincs, a cél az, hogy előbb haljanak meg mint hogy hozzád érnének (általában működik is). Buffok nélkül olyan 71k körüli a DPS -em. A legtöbb elit -el nincs gond, kivéve a reflect damages -el. Ott figyelni kell, hogy csak a lézert használjam az Archon képességek közül a másik kettővel könnyen megölöm magam. :D
    Amúgy van annyira hatékony, hogy csak az Energy Twisterrel is ki tudok nyírni elit csoportokat (össz kettőt tudok elküldeni, utána az alap lövöldözés marad amíg nem tölt vissza az AP, azzal is van 100k feletti crit. találat), ha éppen nem menne az Archon mód. Az ET csak azért kell, hogy gyorsabban lejárjon az Archon. A CM is ezért van benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák