Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz MegalodonS #112853 üzenetére

    par aprosag:
    - a fortress ballista kezdoknek jobb, illetve a season elejen 800 paragon alatt. pushnal a Valla jobb
    - season buildok nincsenek. a legerosebb varians jelenleg a 2p captain crimson + 5p GoD. ez CoE helyett RORGot hasznal (de igy fer be a F+R), Cirri + Hellcat + RORG + Depth diggers megy a kockaba. captain crimson ad egy csomo dam es vedelem buffot, meg mellette megoldja a CDR / RCR problemakat. ez GR100-105on meg eleg eros, hogy mehessen be a nemesis.
    - a support DH varians valoszinuleg mukodik GoD melle is, de igazabol 2pben nekro mellett remekel. 4pre van egy masik build is ami nem bolat hasznal, igazabol az a kerdes, hogy ki proccolja a nekro gyurujet. a DH ezt egyedul megoldja, ilyenkor a barbarnak a toughness megoldasa a feladata a ground stomp mellett, 4pnel jellemzoen negyediknek monk jo javitani a nekro tuleleset. LB tetejen 2pben jellemzoen necro + barb es necro + dh van, elobbi toughness szempontbol stabilabb, de utobbi is jol mukodik. annyi, hogy a barbarok meg nem mindig szoktak hozza, hogy a precizios pullokat a DHval el lehet felejteni, tehat erdemes explicitnek lenni, hogy masok a feladatok.

    a speed buildeknel captain crimsonnal GR75ig siman lehet full dpsre specelni. azaz kockaba Dawn, offhandbe Cirri, main Yang, aztan pl Depth Diggers helyett meg mehet a pickup gyuru. ja es nem kell goldwrap, T16on az ellenfelek elolvadnak. esetleg meg spray of teeth mehet, de ugy meg duplan kell elemental gear.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák