Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    válasz Mart10000 #112270 üzenetére

    Ez a build szerintem jóval nehezebb, mint amit én írtam, cserébe valamivel több dpst tol, de high-end pushnál jön ki max.
    Ezt úgy játszod, hogy figyeled a coe kört. A spectral bladessel közel kell menned, és mivel nincs zodiac, a cooldownokat át kell vészelned.
    Spectrallal sebzed az ellent, amíg nem lesz 20 stack chantodo. Ha már közel a cd vége, és a cold rotáció lesz a következő, black hole, majd benyomod az explosive blastot, ettől 6 másodpercig lesz 80% damage reduction és 40% sebzés. Archon fel, darálsz, amíg a buff tart, majd onnan csak sebzed az ellent és mozogsz az archon stackek miatt. Ezt ismételed. De ehhez maxos cd, nagyon jó skill management és összehangolt mozgás-sebzés koórdináció kell. Plusz mivel ott a squirts, egy ütés, és vége a dalnak, ha épp nem archon vagy. Sebzésre mindössze 6 másodperced van, amíg a cold rotáció tart+ az explosive buff. Illetve ha ninc untable anomaly, akkor bukod a chantodo buffot is, ha leütnek.
    Próbáld ki, amit én írtam, zodiaccal kevesebb cd is elég, a arcane torrent távoli skill, az az ellenfelek kevésbé sebeznek, és gyorsabb is. Itt is számít a coe kör, a black hole-miatt, de nem ennyire, mert itt a storm armor folyamatosan adja a 80% sebzéscsökkentést, tehát tovább egy helyben lehet maradni. Valamint a rövid cd-k miatt többet vagy archonban, ezért sokszor 10 másodpercig is 400+archon stack van, az előző körrel együtt (ha nincs zodiac és kevés a cd, akkor lejár, mire jön a következő archon).
    Itt a karim, a teleport helyére menjen a slow time, gemeket pedig tetszés szerint variáld.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák