Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz DiamondBack #111469 üzenetére

    "azt jól gondolom hogy a friss szezonos karakter hozzáfér a ládához és a goldhoz? illetve ha tudom hogy mit akarok kezdeni a nagyobbal már most érdemes eltenni a jobb darabokat neki?"

    Nem, a season lenyege, hogy aboszulute nullarol indulsz, semmi sem lesz sem a ladaban, sem a karakternel. Amit most jatszol, az a nonseason, a ketto nem kompatibilis. Amikor a kovetkezo seasonnak vege, akkor a season karakter at fog valtozni nonseason karakterre es a ladaban levo cuccokat megkapod majd a levelezo rendszeren keresztul.
    Szoval most csak ismerkedjetek a jatekkal, ja es jovo heten ne csinaljatok meg a Challange Riftet! Season kezdeskor, csinaljatok egy season karaktert es utana ha megcsinaljatok a jovo heti challange riftet, a jutalmat kerhetitek a season karakterrel, ami eleg jo kezdo loketet ad. Erdemes youtube videokat nezni, bar ahhoz kell egy kis angol, nem tudom, ez gond-e. Bluddshed es meg sokan masok csinalnak videot, hogy erdemes kezdeni a seasont egy adott karakterrel. Season 21 starting guide vagy survivel guide, igy talaltok sok videot Youtube-on.

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák