Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Daelion #108782 üzenetére

    SoJban nem vagyok biztos. az UE6 buildnel kellett tolteni hatredet amire pl a CoE remek volt, mig az UE+Crimson eseten en mar annyira nem fogyok ki hatredbol. emiatt nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a SoJ nem e vallalhato.

    Squirt jo kerdes. igazabol amig bekapsz damot egy bizonyos szintig nem esik le a bonusz, tehat alapvetoen a squirt addig jo, amig egyebkent se tudnak megutni (speedrun) vagy van eleg vedelmed ahhoz, hogy ne erezze meg a bonusz (ultratank build). az EW mozgas kozben ved es egyebkent sebzes bonuszt ad, de az UE alapvetoen folyamatosan mozog ugy 6 perces riftido alatt, szoval agyalok rajta, hogy az unity egy squirttel nem-e lenne jobb. igen, squirt tobb bekapott damot jelent, de csak az elso megutesre, viszont itt az F+R dupla dam bonusza helyett 50 es 60% kombinalt damredrol beszelunk.

    egyebkent ott a HF amu de az max 20% koruli +damot tud adni, meg a flawor. F+Rhez kepest mindegyik buko persze, de 5-600m toughnessel HCben azert GR80 folott squirtet hasznalva esznel kell lenni. meg ott van az a pont is, amikor a szuk barlangi palyan megjelenik a sarkany, infernal maiden vagy a mergezo boss.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák